Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Psihomodo Pop - ”Sve će biti u redu”

Video: Psihomodo Pop - ”Sve će biti u redu” Videospot za novi singl ’’Sve će biti u redu’ grupe Psihomodo pop je režirala Mare Milin. Pjesmu su snimili sa Steveom Albinijem u slovenačkom RSL studiju na old school način - analogno na trake.

Mare Milin je opisala kako će izgledati spot:’’... jedan luzer tješi drugoga, a u ovoj našoj situaciji i nije neka čudna situacija. Malo crnog humora s neuspješnim samoubojicama, koji, u stvari, ne misle ozbiljno (na sreću). Plus nasumične vizije plavokosog anđela koji poziva na smirenje živaca. Za sad, samo natuknice, nije red da baš sad sve otkrivam. Rated 18
????...’’

’’Mare je moja dugogodišnja prijateljica, ali tek smo sad po prvi put snimali spot. Bilo nam je odlično na snimanju i mislim da će se to i vidjeti na spotu!’’ istakao je Davor Gobac.

Na prvom singlu kojim najavljuju novi studijski album su, osim s poznatim producentom i snimateljem, surađivali i sa Marinom Klarićem (saksofon), mastering je radio Stuart Martin iz Stone Bridge Musica, a završni mix je postavio producent Psihomodo Popa, Srđan Sekulović Skansi.

Objavljeno 09.06.2017.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)