Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: QOTSA i Punčke zajedno

Video: QOTSA i Punčke zajednoGrupa Punčke dobila je poziv za nastup s Queens Of The Stone Age u Ljubljani upravo u trenutku kad objavljuju svoj novi videospot “Srce”.

Možda i najveća čast za djevojke posljednjih mjeseci je poziv skupine Queens Of The Stone Age da im otvore koncert na ljubjanskim Križankama u ponedjeljak, 09.06. Jedan od najvećih svjetskih rock bandova posljednjih desetak godina na velikoj je svetskoj turneji, a da im nastupe kao support u Ljubljani odabrali su upravo Punčke.

Poziv QOTSA stigao je u trenutku kad bend novi singl s njihovog hvaljenog albuma “Sunčano s povremenom naoblakom”, onaj za pjesmu “Srce”, dobiva svoj sjajan videospot. Sniman u Zagrebu početkom travnja pod redateljskom palicom Vanje Vascarca, “Srce” je već četvrti video za singlove s prvijenca sve popularnije trojke iz Vinkovaca i Novske.Novi video svoju premijeru dobiva u izrazito intenzivnom period za Punčke, kada se band spremna za proljeće i ljeto prepuno svirki po cijeloj regiji. Prva takva je već idući ponedjeljak 26.05., kada će pozornicu na Gričevanju podijeliti s beogradskim Repetitorom.

Punčke na koncertima:
26.05. Gričevanje – Zagreb
06.06. Sisak – Željezara Festival
07.06. Novska
09.06. Ljubljana - Križanke
04.07. Podroom - Čakovec
05.07. Indirekt festival – Umag
26.07. SARS festival – Sinj
02.08. Hvar – Tam Tam festival
07.08. Čitluk – Evergreen festival

Podsjetimo, samo dan nakon nastupa u Ljubljani skupinu Queens Of The Stone Age možete pogledati na Zagrebačkom velesajmu.

Objavljeno 21.05.2014.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj