Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: QOUTSA - Zbog velike potražnje dodan novi datum

Video: QOUTSA - Zbog velike potražnje dodan novi datum Američkoj grupi Queens Of The Stone Age bilo je potrebno nešto manje od 4 tjedna, a čak 6 mjeseci uoči održavanja, da rasprodaju svoj nastup u Zagrebu 23. srpnja, što ga čini najbrže prodanim koncertom ikad na stadionu Šalata.

Bend je dodao još jednu večer – 24. srpnja – čime su postali prva grupa koji će odsvirati dvije večeri na Šalati, omiljenom otvorenom koncertnom prostoru.

U bogatoj povijesti međunarodnih koncerata ŠRC Šalata ugostila je neka od najvećih imena glazbe kao što su Bob Dylan, Duran Duran, Billy Idol, The National, Morrissey, Faithless, Whitesnake, Franz Ferdinand, Pixies, Skunk Anansie, Placebo, Slash, Incubus, Simple Minds, Simply Red i mnogi drugi, ali nastup tamo nikada nije rasprodan čak 6 mjeseci uoči održavanja.Ulaznice za novi QOTSA koncert 24. srpnja kreću u prodaju u utorak 16. siječanja u 10 sati po cijeni od 66 eura, a dostupne su na prodajnim mjestima i online na Eventim.hr.

Bend je trenutno na turneji na kojoj promovira svoj sjajni novi album, ”In Times New Roman...” iz 2023.


Objavljeno 16.01.2024.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal