Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Radio Moscowa dolazi u KSET

Video: Radio Moscowa dolazi u KSETPsychodelic rock velikani Radio Moscow nakon više do sedam godina stižu u srijedu, 3. kolovoza, u KSET trgnut Zagreb iz ljetne letargije. Kao bend podrške nastupit će finski trojac Kaleidobolt. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 50/70kn, a info o pretprodaji stiže uskoro.

Radio Moscow je psychodelic rock/blues bend predvođen gitarističkim genijalcem Parkerom Griggsom nastao 2003. godine. Prvi album „Radio Moscow“ koji je izašao 4 godine kasnije producirao je Dan Auerbach iz Black Keysa, nakon čega 2009. izbacuju „Brain Cycles“.Zadnji studijski album „Magical Dirt“ predstavlja prvi kojeg je bend snimio kao full time trojka, dok na ovoj turneji promoviraju posljednje izdanje „Live in California“. Radio Moscow je jedan od trenutno najznačajnijih predstavnika svog žanra uopće, a ovo im je prvi nastup u Zagrebu nakon gostovanja također u KSET-u 2009. godine.

Kaleidobolt je trojka oformljena početkom 2014. godine u Helsinkiju. Progresivne strukture pjesama s žestokim riffovima i psihodeličnom atmosferom dobitna su kombinacija koja sjajno funkcionira posebice na live nastupima.

Kritika je bila veoma naklonjena prema njihovom debitantskom albumu „Kaleidobolt“ koji je ugledao svjetlo dana u kolovozu prošle godine, dok za kraj godine najavljuju i njegovog full length nasljednika.

Objavljeno 05.07.2016.

Vremeplov

Rijeka je kao grad kroz godine imala i uspone i padove što se tiče mjuze ali je uvijek bila tu negdje u vrhu gradova iz kojih su se pojavljivali odlični bendovi. Rijeka će za nas uvijek biti grad muzike.
Ivan Bojčić (Morso)