Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Rammstein- Ogromno zanimanje – ne propustite

Video: Rammstein- Ogromno zanimanje – ne propustiteVeliko zanimanje za koncert grupe Rammstein u Kombank Areni, 28.04.2013. i dalje vlada. Već je prodano više od polovice dopuštenog kapaciteta.

Ovo je drugi put da će Rammstein nastupiti u Beogradu. Za prošli koncert, 2010. godine, tražila se karta više, odnosno koncert je bio rasprodan.

S potpuno novom produkcijom i izgledom pozornice kao i novom Rammstein Greatest Hits turnejom, ekscentrični Nijemci nastupiti će u Kombank Areni, 28. travnja 2013. godine. Svima koji su ih vidjeli prije tri godine u istom prostoru, Rammstein poručuje sljedeće: ’’novi spektakl je naše olujno i snažno ponovno rođenje!’’.

”Wir halten das Tempo” biti će moto Rammsteina za 2013. tijekom koje će bend nastupati na vodećim europskim festivalima iu Arenama. Prije Rammsteina na sceni Kombank Arene, kao podrška nastupiti će DJ Joe Letz iz Combichrist.

Joe prati Rammstein na cijeloj turneji izvodeći Rammstein DJ set i ekskluzivne remikse. Joe Letz je bubnjar benda Combichrist a svirao je is bendovima Amen, Mortiis, Wednesday 13, Genitorturers, Hanzel und Gretyl, Imperative Reaction i Emigrate.

Ulaznice po cijenama od 35e, 36e, 40e, 49e, 55e i 59e u prodaji su na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, ”Ušće” Šoping centra kao i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Objavljeno 24.04.2013.

Vremeplov

Mi smo bend individualaca, a ne projekt vlasnika dućana ili neke kompanije. Ne potpadamo ni pod kakvu glazbenu policiju koja će nam govoriti što trenutno da sviramo.
Zoran Subošić Zok (Hladno pivo)