Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Rebel Star - ”Mesec”

Video: Rebel Star - ”Mesec”Dvije godine od izlaska albuma ”Početak i kraj” Rebel Star predstavlja novi singl ”Mesec” i najavljuje sedmi studijski album ”Sedmo nebo” za kraj ljeta.

Video za novi singl osmislio je maestro Doringa, a ”Mesec” je dostupan na svim digitalnim platformama, bandcampu i YouTube-u.

Svoju rockenrol misiju Rebel Star nastavlja još jednim poglavljem knjige koja se bez kompromisa piše od 2006. godine. Nove pjesme snimljene su tijekom desetak olovnih beogradskih dana u Down There Studiju s Urošem Milkićem, a težina tih svibanjskih dana osjeća se na cijelom albumu.”Mesec” je Milan Glavaški u svom vrhunskom izdanju:glasan, angažiran i netko tko ne odustaje od ljubavi. U pjesmi ima stih ”pisao sam svako jutro pesme bez cilja, da se izborim sa šizofrenim vestima”, a to stanje borbe i nepristajanja na potpuni raspad još više je pojačano adekvatnom pratnjom zagrebačke ekipe - Zvonka Obajdin (sint, orgulje, vokal), Daniel Rodik (električna gitara), Ernest Džananović (bubanj i perkusije), Goran Ritoša (bas) - koja čini da Rebeli pulsiraju na najbolji način.

”Pesma je nastala kada sam višesatno čitanje vesti iz svoje tri države zamenio radom na albumu. Mesec je nervozni san koji donosi nemir i neizvesnost, podsvesni poziv na šetnju po tamnoj strani meseca u borbi za budućnost,” kaže Milan Glavaški.

Album ”Sedmo nebo” biti će dostupan u rujnu, a bend planira svirati širom regije. Nove pjesme su moćne, teške i bitne, a takvi su i koncerti koje Rebeli sviraju.


Objavljeno 10.07.2023.

Vremeplov

Svatko ima svoje male slatke tajne...
Dražen Turina Šajeta