Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Richard Marx uskoro u Sava centru

Video: Richard Marx uskoro u Sava centruRichard Marx će 22.05. posjetiti Beograd i prirediti intimni, akustični užitak u Sava Centru, a karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima.

Ovaj fenomenalni kantautor je, između ostalog, poznat kao miljenik ženskog dijela publike, ali i kao jedna od skromnijih zvijezda današnjice.

Ipak, ne može se svatko pohvaliti da je oženio jednu od glavnih glumica iz filma ,, Prljavi ples“, iliti Rossanu iz Totovog spota za istoimenu pjesmu. Cynthia Rhodes, plesačica, pjevačica i glumica i Marx su u braku već dvadeset i dvije godine i imaju troje djece s kojima žive u predgrađu Ilinoisa. Pošteđen ludila u koje vas ubaci mašinerija glazbene industrije, ovaj par ne daje povoda žutoj štampi i paparacima da se bave njihovim životom. Izgleda da su pronašli idealno mjesto između života slavnih i običnih ljudi.

Pored današnjih muzičkih zvijezda, koje su više glumci nego muzičari, više skandal majstori nego umjetnici i više žongleri nego interpretatori, publika je više nego ikada gladna Richarda Marxa, koji je toliko normalan da je to nenormalno i naizgled običan, toliko da je to neobično.

Međutim, kada Marx odsvira prvu notu, nakon što se naježite, prvo što vam prođe kroz glavu je koliko jedan „običan čovjek“ može prirediti jednu neobično lijepu večer i koliko možeš biti normalan, a opet biti nenormalno velika zvijezda i to tamo gdje je to zaista bitno, na bini.

Marx će u Sava Centru svoje hitove, kao što su “Right Here Waiting“ i “Hazard“, izvesti u akustičnoj verziji, a Beogradska publika će na bini konačno moći vidjeti glazbenika, koji će pokazati da nije potrebno više od glasa, gitare i klavira da bi jedan koncert ostao zapamćen.
Karte za koncert po cijeni od 23e, 25e, 27e i 32e mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Gig Stixa, Card servisa i blagajni Sava Centra.


Richard Marx - Endless Summer NightsObjavljeno 15.04.2011.

Vremeplov

Odrastanje u društvu punom nesigurnosti, gdje snaga države počiva na strahu i gdje je prisutna neka vrsta institucionaliziranog terorizma, dalo mi je zanimljive nazore. Osjećam potrebu preispitati sve događaje i dublje promatrati likove, za razliku od ljudi koji su odrastali u sigurnijem okruženju.
Alexandar Balanescu (Balanescu Quartet)