Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Rubikon- uspješna promocija u Saxu!

Video: Rubikon- uspješna promocija u Saxu!Zagreb, 18. 6. 2010. - Ni hrpica važnih događanja u Zagrebu, ni Svjetsko nogometno prvenstvo, niti jako nevrijeme nije spriječilo publiku da napuni Klub Sax.

Njen dobar osjećaj da bude na pravom mjestu u pravo vrijeme pokazao se istinitim. Momci iz banda Rubikon predstavili su se javnosti u najboljem mogućem svjetlu. Video spot za naslovnu pjesmu albuma ”Savjest” oduševio je sve prisutne, a sama pjesma, bolna slika naše korumpirane i zastranjene države, doživjela je dva ponavljanja.

Rubikon je svirao tri seta raznovrsne tematike, od vrlo angažiranih pjesama do plesnih i rock laganica, sve odreda izvrsno prihvaćene - no, ni tada publici nije bilo dosta. Tražila je dva bisa.

U rockerski opuštenoj atmosferi duhoviti uvod u ovu sjajnu večer dao je Anđelko Preradović, voditelj promocije Aquarius Recordsa, izdavača albuma ”Savjest”, a najavu video spota i kratku priču o tome kako je Rubikon ustrajao u svom naumu da jasno i direktno ukaže na loše stvari u našoj zemlji dala je managerica banda Anastazija Vržina.

Najinspirativniji govor gostima o Rubikonu dao je mag naše glazbe g. Bahrija Golubović, kreator i voditelj čuvene radijske emisije Demo X, i zaslužni za otkrivanje Severine kao mladog talenta – po njemu band Rubikon je već prije tri godine imao ”ono nešto” i bilo je samo pitanje vremena kada će njihov talenat, hrabrost i srčanost isplivati na površinu.

Rubikon je, osim pjesma sa prvog albuma, izveo i nekoliko novih pjesama koje već sprema za novi album, pa je doista pitanje vremena kada će Daniel Crnošija Crni, Andi, Vaha, Man i Lav uz pomoći back vokala i violinista Svena zagospodariti domaćim top-listama.

Jedan dio Hrvatske rekao je što misli o ovakvom bendu i albumu. Momci ne sumnjaju da će uskoro i ostali.


Rubikon - Savjest

Rubikon - Te noći ti si bila sjajnija (@ Sax)
pr

Objavljeno 22.06.2010.

Vremeplov

Nisam baš želio slavu. Htio sam biti odličan u tome što radim.
Ray Charles