Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Rundek i Ekipa u Slavonskom Brodu

Video: Rundek i Ekipa u Slavonskom BroduRundek i Ekipa dolaze u Slavonski Brod u kazališno – koncertnu dvoranu Ivana Brlić – Mažuranić u petak 25. ožujka 2022.(Foto: N. Šolić)

Veliki Darko Rundek i njegova Ekipa sastavljena od vrhunskih glazbenika dolaze u srce Slavonije. U slavonskobrodskoj dvorani naš legendarni glazbenik u punom sastavu podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama.

U Ekipi je Rundek okupio mlade i već dobro provjerene sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu. Uz nove pjesme s njihovog Porinom nagrađenog uratka “Brisani prostor”, svirat će i legendarne klasike na potezu od Haustora do Cargo Tria. Okružen sjajnim glazbenicima, Darko Rundek će još jednom pokazati svoju snagu nastupa uživo.

Ulaznice po cijeni od 120 kn su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ako ih ostane, na dan koncerta njihova cijena će iznositi 140 kn.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Ulaz na koncert moguć je uz Covid potvrdu ili negativan test.Objavljeno 24.02.2022.

Vremeplov

Ako u bivšim socijalističkim zemljama postoje ljudi bez tradicije stvarnog sudjelovanja i autonomnog kritičkog sudjelovanja... onda imamo problem.
Elvio Baccarini, riječki filozof