Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Šank?! - ”To je pitanje”

Video: Šank?! - ”To je pitanje” Objavom spota za singl “To je pitanje” zagrebački punk rockeri Šank?! zaključili su promociju aktualnog albuma “Treća runda”.

Protekla godina bila je još jedna izuzetno uspješna za ovaj sjajni bend. Izlazak trećeg albuma prigodno nazvanog “Treća runda” i mnogobrojni koncerti po zemljama regije, bili su kruna rada benda koji je proteklih godina ubrzano prerastao u jedan od najvećih aduta regionalne underground scene. Kao poseban poklon svim fanovima odlučili su priču zaključiti spotom za pjesmu “To je pitanje” koji se sastoji od kadrova snimljenih na poznatom festivalu smještenom na orahovačkom jezeru - Ferragosto Jamu. Za koncept, režiju, snimanje i montažu zaslužni su Kristijan Markoci i A-LIVE Produkcija.No, završetak promocije “Treće runde” nije nikakav razlog za tugu. Dapače to ujedno označava početak promocije iduće etape u karijeri benda. Snimanje novog albuma, čiji se izlazak očekuje u ožujku, upravo se nalazi u završnoj fazi. Tako će ovi neumorni zagrepčani i ovu godinu, u kojoj slave petu obljetnicu postojanja, provesti radno, kao i sve prethodne,

Idući nastupi Šanka?! planirani su za 14.02. kad, u društvu Biciklića i Fajrunta, nastupaju u Prostoru (Čakovec), te za 7. ožujak kad će u zagrebačkom Domu sportova nastupiti kao posebni gosti Brkova.

Objavljeno 03.02.2015.

Povezani članci

Vremeplov

Iza svega što radim uvijek stoji nekakva osobna priča.
Hrvoje Hodak