Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Santana i Neal Schon ponovo zajedno?

Video: Santana i Neal Schon ponovo zajedno?Prije više od četrdeset godina Neal Schon je napustio Santanin bend da bi osnovao Journey sa klavijaturistom Gregg roliom. U intervjuu nedavno, Schon je otkrio da su on i Santana razgovarali o novom projektu u skoroj budućnosti.

”Povezao sam se sa Santanom i pričamo o tome da snimamo zajedno. Dosta smo pričali telefonom a prije Božića smo se i sreli. Nikada ne znate što će se dogoditi. Život je pun iznenađenja. Vrlo sam uzbuđen.” rekao je Schon za Noise11.

Sa samo 15 godina, kao čudo od djeteta na gitari, Neil Schon je postao član Santaninog benda, snimio je dva albuma ’Santana III’ (1971) i ’Caravanserai’ (1972). 1973. godine napušta bend, dvije godine kasnije je izašao njegov prvi album ‘Journey’.

Instrumentalni solo album ’The Calling’ je objavio u listopadu 2012. godine, a uskoro s ‘Journey’ kreće na zajedničku turneju s Deep Purple.


Objavljeno 05.03.2013.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)