Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Saša 21 posebni gosti Dubioza Kolektiva

Video: Saša 21 posebni gosti Dubioza Kolektiva Saša 21, boogie punk rock trio iz Pule predvođen Saletom Verudom, nastupiti će kao specijalni gosti Duboiza Kolektivu na koncertu u Areni 10. kolovoza.

Legendarni Sale Veruda, nekadašnji gitarist KUD Idijota, pokrenuo je Sašu 21 još 2012. godine da bi dvije sezone kasnije objavili album „VD-i1“. Kratko i konkretno, brzo i direktno, kako kažu u vodećem singlu, ovo izdanje je kolekcija zrelih punk rock pjesama jednog od najvažnijih aktera scene posljednjih nekoliko desetljeća.Kuriozitet „VD-i1“ bio je i u tome da je objavljen samo na ploči u ukupno 521 komadu od kojih je svaki ručno numeriran. Bend je trenutno u studiju gdje snima drugi album, a jedan od najbitnijih nastupa ovog ljeta bit će u pulskoj Areni uz Dubiozu.

Krajem srpnja 2015. Dubioza kolektiv održala je pred rasprodanim kapacitetom pulske Arene koncert koji se smatra jednim od najboljih u recentnoj glazbenoj povijesti Istre. Jedinstvena sinergija benda i publike uz fantastičnu koncertnu kulisu predivnog amfiteatra zabilježena je na videu kojeg Dubioza i dan danas koristi u promociji svojih nastupa diljem svijeta.

Četiri godine kasnije, u subotu 10. kolovoza, grupa se vraća u najljepšu Arenu na svoj centralni hrvatski koncert ljeta.

Ulaznice za koncert u pulskoj Areni su u prodaji po cijeni od 120 kn. Na dan koncerta će za ulaz trebati izdvojiti 140 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Objavljeno 03.06.2019.

Vremeplov

Punk nije ideološki, ideološke su reakcije na njega. Punk nije nasilan, nasilne su reakcije vlasti prema punku.


Peter Lovšin i Gregor Tomc (Pankrti)