Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Satriani u Sava centru

Video: Satriani u Sava centruGitarist Joe Satriani objavio je novi album ”Unstoppable Momentum”, kojeg promovira na europskoj turneji u okviru koje će održati koncert 24. 05.2013. u Sava centru u Beogradu.

”Odlučio sam se ne obuzdavati u isprobavanju novih stvari. Novi ljudi su u bendu, nove pjesme, ako treba siječem pjesme na pola ili sviram unatraške ... Što god da mi padne na pamet, sve je u cilju nastavka mog glazbenog istraživanja” , kaže Satriani. Za snimanje albuma ”Unstoppable Momentum”, s 11 novih kompozicija koje ”svaka ide u različitom smjeru i sadrži raznolike glazbene utjecaje”, Satriani je odlučio riskirati i okupiti novi prateći bend u kome su bili klavijaturist Mike Keneally, basist Chris Chaney i bubnjar Winnie Colaiuta. Album ”Unstoppable Momentum”, koji je s producentom Mike Fraser sniman početkom godine u studiju Skywalker Ranch u SAD, objavljen je 07.05., a prethodio mu je u travnju spot za pjesmu ”A Door Into Summer”.

”’A Door Into Summer’ proslavlja dolazak ljeta i pustolovina, zabave i odrastanja. To je stvar o mojim uspomenama na srednju školu. Te uspomene traju čitav život i još mi daju dobar osjećaj kad ljeto pristigne”, kaže Satriani. ”Snimanje pjesme bliske tvom srcu uvijek te nauči nečem novom o samom sebi”.

Prateći bend na predstojećoj turneji koja posjećuje Beograd sačinjavati će pored Keneallyija za klavijaturama i na gitari, basist Bryan Beller i bubnjar Marco Minnemann, a Satriani poručuje: ”Tako sam uzbuđen što ću razvaljivati binu sa ovim novim bendom. Vidimo se na turneji ... ”.

Ulaznice za koncert Joe Satriani-a 24. svibnja u Beogradu mogu se naći na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim po cijenama od 18e, 21e, 25e i 30e.

Objavljeno 24.05.2013.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf