Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Satriani u Sava centru

Video: Satriani u Sava centruGitarist Joe Satriani objavio je novi album ”Unstoppable Momentum”, kojeg promovira na europskoj turneji u okviru koje će održati koncert 24. 05.2013. u Sava centru u Beogradu.

”Odlučio sam se ne obuzdavati u isprobavanju novih stvari. Novi ljudi su u bendu, nove pjesme, ako treba siječem pjesme na pola ili sviram unatraške ... Što god da mi padne na pamet, sve je u cilju nastavka mog glazbenog istraživanja” , kaže Satriani. Za snimanje albuma ”Unstoppable Momentum”, s 11 novih kompozicija koje ”svaka ide u različitom smjeru i sadrži raznolike glazbene utjecaje”, Satriani je odlučio riskirati i okupiti novi prateći bend u kome su bili klavijaturist Mike Keneally, basist Chris Chaney i bubnjar Winnie Colaiuta. Album ”Unstoppable Momentum”, koji je s producentom Mike Fraser sniman početkom godine u studiju Skywalker Ranch u SAD, objavljen je 07.05., a prethodio mu je u travnju spot za pjesmu ”A Door Into Summer”.

”’A Door Into Summer’ proslavlja dolazak ljeta i pustolovina, zabave i odrastanja. To je stvar o mojim uspomenama na srednju školu. Te uspomene traju čitav život i još mi daju dobar osjećaj kad ljeto pristigne”, kaže Satriani. ”Snimanje pjesme bliske tvom srcu uvijek te nauči nečem novom o samom sebi”.

Prateći bend na predstojećoj turneji koja posjećuje Beograd sačinjavati će pored Keneallyija za klavijaturama i na gitari, basist Bryan Beller i bubnjar Marco Minnemann, a Satriani poručuje: ”Tako sam uzbuđen što ću razvaljivati binu sa ovim novim bendom. Vidimo se na turneji ... ”.

Ulaznice za koncert Joe Satriani-a 24. svibnja u Beogradu mogu se naći na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim po cijenama od 18e, 21e, 25e i 30e.

Objavljeno 24.05.2013.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel