Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Savršeni marginalci sviraju u Vintage Industrial Baru

Video: Savršeni marginalci sviraju u Vintage Industrial BaruSavršeni marginalci dolaze u zagrebački Vintage Industrial Bar u petak 12. travnja 2024. i sviraju old school Hladno pivo.

Četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize donose intimnu punk eksploziju, a na svojoj glazbenoj misiji sviraju prva tri albuma grupe Hladno pivo.

Kad je u ožujku 2018. Hladno pivo tjednima unaprijed rasprodalo koncert u Domu sportova pod nazivom „old school“ vidjelo se koliko njihovim fanovima znače albumi iz najranije faze benda. Stoga su im tri petine najveće hrvatske i jedne od najvažnijih regionalnih punk grupa, pojačane vokalom neuništivog vođe DBN bande odlučile dati upravo to – prva tri albuma, „Džinovski“, „G.A.D.“ i „Desetka“ bez zadrške i direktno u glavu.

Savršeni marginalci donose novu energiju u klasicima kao što su „Bubašvabe“, „Fur Immer Punk“, „Pjevajte nešto ljubavno“, „Princeza“, „Sarma“, „Trening za umiranje“, „Zakaj se tak oblačiš“, „Šank“, „Tamburaši“, „Rigoletto“, „MTV“, „Nema više…“, „Ne volim te“, „Studentska“, „Diznilend” ili ”101”.Ulaznice za Vintage u pretprodaji su po cijeni od 16 eura, a na dan koncerta će biti 20 eura. Mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru i GRIF-u, kao i Dirty Old Shopu i www.dirtyoldempire.com.

Osim Zagreba Marginalci su izuzetno aktivni u regiji. U kalendar su sljedećih mjeseci upisani Metlika, Banja Luka, Zadar, Đakovo, Požega, Kragujevac, Pula, Tjentište, Koprivnica i Benkovac.


Objavljeno 01.04.2024.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)