Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Side Project i Luul u Tvornici

Video: Side Project i Luul u Tvornici Odličan mladi dvojac Side Project promovirat će album prvijenac “Things Which No One Else Should Know About” u Tvornici kulture u subotu, 05.12., a prije njih premijerno nastupa Luul.

Zagrebački Side Project moglo se zamjetiti od 2013. kada su počeli s obradama bendova kao što su Depeche Mode, Muse i Texas. Prvi autorski singl, “Things Which No One Else Should Know About”, mladi dvojac izbacuje 2013., nakon čega počinju raditi na svom debitantskom albumu, a u ožujku 2015. objavljuju prvi video spot za singl “Glitter” u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom. Friško je vani album prvijenac “Things Which No One Else Should Know About” koji se sastoji od 13 pjesama te je već dobio pohvale medija koji ga nazivaju jednom od najboljih debitantskih albuma.Glazbu koju radi Side Project često se opisuje terminom graveyard-pop, a inspiraciju vuku od samih početaka synth-popa sve do moderne elektroničke glazbe. Iza imena Side Project kriju se Luka Vidović i Anja Papa, a ovim koncertom u Tvornici prvi put će se predstaviti u proširenom sastavu kojeg čine Karlo Kurtalj i Filip Borovec (Dram Adams, A zar je to važno, Nikola Marjanović), i Luka Šipetić (Nikol, Luka i Vedran).

Iza imena Luul skriva se Ivan Lulić. Njegov prvi autorski projekt i ozbiljniji izlet u glazbu donosi sanjive zvukove elektronske glazbe upakirane u „retro“ izričaj. Prvi singl, „Sjećanja“, predstavlja ga kroz psihodelični pop rock zvuk, a možete ga besplatno skinuti s Bandcamp profila. Sve oko projekta Luul, od producentskog potpisa do grafičkog rješenja, ukazuje da Ivan misli ozbiljno, pa će biti zanimljivo poslušati što nudi ovo novo ime na sceni. Neke odgovore ćemo dobiti 5. prosinca u Tvornici Kulture, na njegovom premijernom nastupu pred publikom.

Ulaznice su u pretprodaji 20 kn, a na dan koncerta 25 kn.

Potražite ih na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr

Organizator koncerta je YEM.

Objavljeno 30.11.2015.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com