Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Sigur Ros najavili prvi studijski album nakon deset godina!

Video: Sigur Ros najavili prvi studijski album nakon deset godina!Grupa Sigur Ros najavila je novi studijski album, njihov prvi nakon deset godina, čiji izlazak je planiran za lipanj ove godine. (Foto: S. Cerić kOvačević)

Zasad neimenovano izdanje snimano je u londonskom Abbey Roadu uz pomoć The London Contemporary Orchestra, ali i s klavijaturistom Kjartanom Sveinssonom koji se vratio u bend. Prošlo je puno desetljeće od njihovog posljednjeg studijskog uratka, „Kveikur“, ali i dva od prekretničkog albuma „( )“, jednog od najpoznatijih djela kompletne post / ambijentalne rock scene. Upravo „( )“ je prošle godine reizdan, a u znaku tih pjesama proći će turneja koju će ovaj izuzetni islandski bend dovesti na šibensku tvrđavu sv. Mihovila 24. i 25. srpnja.Ulaznice po cijeni od 66 Eur mogu se pronaći u Dirty Old Shopu, Rockmarku, svim Eventim prodajnim mjesta, kao i na Eventim.hr.
Objavljeno 22.03.2023.

Vremeplov

Mali koncerti su teži, ponajprije stoga što između onog koji svira i onih koji slušaju ne postoji ništa. Nema barijere, ograde, metara praznog prostora. Publika može čuti i osjetiti svaku sviračevu lošu točku. Uvijek sam puno nervozniji kad sviram pred malim auditorijem, a od tog malog broja ljudi glazbenik ustvari uvijek dobije veću nagradu.
Dominic Miller