Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Slipknot ususret novom albumu predstavili pjesmu ’’Yen’’

Video: Slipknot ususret novom albumu predstavili pjesmu ’’Yen’’Slipknot su ususret objavi novog albuma predstavili videospot za svoj novi singl “Yen” koji je režirao M. Shawn ‘’Clown’’ Crahan.

“Yen” je najnovija predstavljena pjesma s nadaleko iščekivanog novog albuma ‘’The End, So Far’’, koji će biti objavljen 30. rujna za Roadrunner Records.

“Yen” nam stiže nakon prvog najavnog singla “The Dying Song (Time To Sing)” koji je predstavljen prošli mjesec i koji je nanizao pohvale najjačih rock magazina. I pjesma i video sjajan su primjer izuzetnog glazbenog i kreativnog raspona Slipknota, jednog od najpopularnijih i duboko zagonetnih bendova na svijetu koji neumoljivo kroči novim putevima dok nastavlja redefinirati i revitalizirati opseg rock glazbe. Govoreći o nadolazećem albumu, Crahan je svojedobno izjavio: “Nova glazba, nova umjetnost i novi počeci. Pripremite se za kraj.”Novi album ‘’The End, So Far’’ koji će predstaviti njihovu viziju producirali su članovi Slipknota i Joe Barresi. Album uključuje i singl iznenađenja iz 2021., “The Chapeltown Rag”.

Posljednji proslavljeni album benda, ‘’We Are Not Your Kind’’ iz 2019. postao je treći uzastopni broj 1 album na Billboard 200, a jednak uspjeh predviđa se i najavljenom albumu ‘’The End, So Far’’. Slipknot uz to nastavljaju seriju posebnih vinilnih reizdanja svog kataloga.

Objavljeno 04.09.2022.

Vremeplov

U međuvremenu, molim za malo solidarnosti jer glazba rikava...
Paolo Sfeci (HGU)