Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Steve Harris & British Lion koncertna promocija

Video: Steve Harris & British Lion koncertna promocija Projekt British Lion basista Iron Maiden Steve Harrisa započeo je svoju koncertnu promociju u Portugalu 21.02. Moto Clube de Faro mjesto koje prima samo 600 posjetitelja je poslužilo za prvi kocert čija zarada je otišla na ime Crvenog Križa.

Prostor je bio u potpunosti popunjen a bend je svirao 90 minuta materijala s albuma, obrade i nove neobjavljene pjesme.

Na maloj pozornici kluba Faro bend je set otvorio pjesmom ‘This Is My God’, uslijedila je Lost Worlds i žestoka Karma Killer. Pjevač Richard Taylor je dokazao da je rođeni frontmen sa odličnom komunikacijom s publikom. Publika je možda i previše uživala jer je ograda ispred bine umalo popustila. Steve Harris u centru s Taylorom odmah iza njih gitaristi Grahame Leslie i David Hawkins i Simon Dawson na bubnjevima. Činilo se da su se bend i publika spojili u jednu znojavu r’n’r masu.

Nova pjesma ‘Father Lucifer’ je uslijedila dok je Taylor hipnotički vladao publikom a Harris je za sebe pjevao svaku riječ pjesme. Atmosfera je postala vrelija sa ‘The Chosen Ones’ gdje cjelokupna publika pjeva s bendom.

Nakon fenomenalnog izvođenja ‘These Are The Hands’ British Lion su odvirali tri nove pjesme (Guineas and Crowns, The Burning, Last Chance) sve su bile prihvaćene kao da su već hitovi benda. Povratak na materijal s albuma singlom ‘Us Against The World’ i ‘A World Without Heaven’. Prva obrada je ‘Do Ya Do Ya Want Me’ i publika ponove ”jede” iz ruku Richard Taylora. Posljednja pjesma prvog seta na koncertu je ‘Judas’.

Na bis British Lion su odsvirali ’Let It Roll’ pjesmu ‘UFO’, najveće odobravanje od publike dobili su za pjesmu ‘Eyes Of The Young’ kojom su zatvorili nastup.

Objavljeno 25.02.2013.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain