Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Stigao je novi Cohen

Video: Stigao je novi CohenU prodaji je novi album Leonarda Cohena ”Popular Problems”. Osim što je osvojio sjajne kritike, novi album je već #1 album na iTunes servisu u dvadeset država. Na još 12 tržišta je u top pet albuma.

Na novom, trinaestom, studijskom albumu ”Popular Problems” (Columbia/Menart), glas Leonarda Cohena zvuči kao nikada prije, čuje se prisutnost i potreba da se uzdigne iz dubine srca. Žene su oduvijek bile njegove muze i inspiracija pa čak imanagerice.

Za legendarne stihove zaslužne su teme poput seksa, religije, ljubavi, mržnje. Ne manjka mu ni crnog humora, ironije, cinizma, a d ane spominjemo bogato životno I glazbeno iskustvo. Novi je album je najavljen singlom ”Almost Like The Blues”.U suradnji s koautorom i producentom Patrickom Leonardom (poznat po suradnji s Madonnom i Eltonom Johnom), stvoreno je remek djelo glazbene legende koja ima uvijek svježu maštu i čije pjesme nastavljaju očaravati i nove slušatelje i odane obožavatelje.

’’Leonard Cohen je opet razbio glazbene granice s novom kreativnom inspiracijom. Ovih devet novih pjesama je uzvišeno i inovativno s jedinstvenim duhom. Apsolutno smo oduševljeni i počašćeni što slavimo s njim ovu prekretnicu.’’ - rekao je Rob Stringer, CEO Columbia Records.

Za Rolling Stone magazine progovorio je i o radu na pjesmama. Najviše se kaže mučio s ”Born In Chains”. Priznao je da su neke pjesme nastajale brzo, a neke dugo, što zbog perfekcionizma, ali i zbog lijenosti. Neke je snimio i u svom kućnom studiju.

Popular Problems popis pjesama:
1. Slow
2. Almost Like The Blues
3. Samson In New Orleans
4. A Street
5. Did I Ever Love You
6. My Oh My
7. Nevermind
8. Born In Chains
9. You Got Me Singing

Objavljeno 28.09.2014.

Vremeplov

Imati bend danas u Hrvatskoj je isto što i imat hemeroide – nezgodno, zahtjevno, krvavo i nikog nije briga.
Ida Prester (Lollobrigida)