Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Što radi Sammy Hagar?

Video: Što radi Sammy Hagar?U međuvremenu,dok su mu nastupi sa Chickenfoot jedini trenutni posao Sammy Hagar otkriva da je gotovo završio sa svojom predstojećom autobiografijom – ‘Crveno: Moj necenzurirani život rokera’ (Red: My Uncensored Life As A Rocker).

Hennemusic kuća obaviještava da će knjiga biti na policama sljedeće godine, ali da treba pričekati jer Hagar kopa dublje u neke od svojih životnih priča.

”Knjiga je uglavnom zgotovljena, ali urednici žele da idem dublje u nekoliko oblasti,” rekao je Hagar za Marin Independent Journal. Ovako su mi rekli: ”Bilo je problema u Van Halen periodu, zar ne? Pa, kakvih problemi, to želimo? ” Put kojim sam išao u stvaranju ove knjige je da pričam price od djetinjstva do sada. Duhovito na pojedinim mjestima, tužne stvari su isto prisutne,ali ima i inspirativnih stvari… ”.

Sammy kaže da izdanje knjige neće zadati udarce nekim ljudima s kojima nije u dobrim odnosima.

O knjizi još dodaje: ”To je seks, droga, Rock ’n’ Roll, tekila i uspijeh, automobili i novac, slava i bogatstvo”, i još nadodaje. ”Ja sam otišao preko vrha,definitivno. To je zaista ludo. Bio sam šokiran kada sam pročitao svoju knjigu. Malo sam se zamislio. Rekao sam ,” Vau, kakav tip.” Imao sam život ispunjen kako netko može samo zamisliti. Mogu zamisliti ljude, poslije čitanja knjige kako razmišljaju: ovaj čovjek nije mogao napraviti sve ovo u jednom životu. Ali tvrdim, ja sam veoma predan i vrijedan čovjek.”

U međuvremenu, Chickenfoot su izdali uživo materijal iz Sammy Hagar’s Cabo Wabo bar. Koncert je bio travnja ove godine. Sammy je dao izjavu i povodom Chickefoot benda: ‘Ovo je bila velika godina za nas. Zahvalni smo svi u bendu svim našim fanovima i mislim da je ovaj live materijal jedan dobar praznički poklon svima. Čestitam svima nadolazeće praznike i pozdrav fanovima upućujem rečenicom: vidimo se iz studija u 2011! ”


Live Chickenfoot


Objavljeno 09.12.2010.

Vremeplov

Nemam osjećaj domoljublja, ali imam zajedništva.
Chrissie Hynde (The Pretenders)