Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Stonebride u Ksetu!

Video: Stonebride u Ksetu!Nakon 4 preduge godine izbivanja sa dasaka najdražeg im kluba, pravi je ’timing’ da ispravimo učinjenu zvučno - frekvencijsku nepravdu...

Nakon nedavnog razvaljivanja nacionalnog TV etera u emisiji ’’Garaža’’, učiniti će isto u okruženju u kojem se osjećaju najbolje. Duga je i poznata veza KSET-a i skupine Stonebride. Znaju to svi koji su pohodili ove svetkovine riff-a. Prijatelje, braću, žene, rodbinu te sve koji stoje uz band već 8 godina.

Stonebride nadahnjuje svijet vlastitom filozofijom, zvukom i predanošću glazbi od hladne zime, godine Gospodnje 2005. S vremenom postaju neuništivi ’live’ entitet. Kombinirajući utjecaje daleko, od, te iz svega što mogu, pritom ostajući predani svom originalnom, zaraznom, nadasve zanimljivom glazbenom izričaju.

Obojeni snagom ’blues-a’, alternativno/ psihodeličnim vibrama, vođeni ’trance’ osjećajom, ’prog’ momentima sa povremenim skretanjima u ’desert Rock’ i ’sludge’ vode. Neobičan kotao vrhunskog okusa ! Uvjerite se sami, probajte žličicu , pojačajte volumen...

Datum koncerta je 09.06.2013. Vrata kluba se otvaraju u 20h Koncert počinje u 21:00.
Karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 35 kn [nema pretprodaje]

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Objavljeno 04.06.2013.

Vremeplov

Nije lako biti dobar bend u bilo kom žanru - rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost. Zato mislim da je ključno biti iskren i bit to što jesi. Mi smo zajebanti.
Boris Rakamarić (PHC), intervju za RiRock.com