Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Stray Dogg promovira novi album u Lisinskom!

Video: Stray Dogg promovira novi album u Lisinskom!Stray Dogg iz Beograda na svom nedvojbeno najznačajnijem zagrebačkom koncertu službeno promovira svoj novi hvaljeni album „Come Along Wind“.

Nastup će se održati u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane KD Vatroslav Lisinski u subotu, 06.02.2016. Broj mjesta je ograničen, a sva su mjesta sjedeća. Cijena karte u pretprodaji iznosi 55 , a ukoliko ih ostane na ulazu će koštati 70 kuna.

Stray Dogg je jedan od najznačajnijih izvođača u regiji, koji je u izuzetno kratkom roku izgradio kultni status, te odsvirao impresivan broj koncerata širom Europe. O kvaliteti svjedoči i suradnja s poznatim svjetskim glazbenicima poput prekrasnog dueta “Time“ s Devendrom Banhartom. Bend čine Dukat Stray(vokal, gitara), Jelena Damjanović (piano), Ana Janković (violina i back vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Miličević (bas gitara) i Relja Ilić (bubnjevi).

Zvuk benda mješavina je americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji Stray Dogg nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije,a to je prepoznala i zagrebačka publika koja se u velikom broju odaziva na svaki Stray Doggov koncert.Nikako ne propustite doživjeti Dukata i njegov bend u punom sjaju uz posebne goste čija će imena biti uskoro objavljena, kao i informacije o after partyu koji će se dogoditi nakon koncerta.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete kupiti ovdje

Objavljeno 19.01.2016.

Vremeplov

Rijeka je oduvijek, čini mi se, iskazivala težnju da bude grad koji nudi ”nešto više”.
Dražen Zima, urednik i voditelj (Svid radio, Rijeka)