Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Sunnysiders oduševljavaju domaću i svjetsku kritiku

Video: Sunnysiders oduševljavaju domaću i svjetsku kritiku”The Bridges”, četvrti studijski album grupe Sunnysiders predvođene Borisom Hrepićem - Hrepom iz Daleke obale i Antonijom Vrgoč - Rolom, u kojem imamo prilike uživati od listopada 2020., oduševio je poklonike blues rocka i kritiku na domaćem, ali i stranom terenu.

Album je privukao veliku pozornost domaćih i regionalnih medija. Smjestio se i na top listama specijaliziranih blues radio postaja i magazina diljem svijeta - od Amerike, Kanade, Nizozemske, Francuske, Švicarske, Austrije, preko Grčke i Bugarske, do Izraela i Australije.

Samo neki od specijaliziranih stranih magazina koji su recenzirali četvrti studijski album ”The Bridges” i počastili ga visokim ocjenama su američki Midwest Record Entertainment, Jazz Weekly, downatthecrossroads; britanski Bits Magazine i Blues Matters Mahazine; francuski Blues Alive Magazine i Zicazine.com; nizozemski keysandchords, Rootsville i Bluesandroots Corner; španjolski La Hora Del Blues, i mnogi drugi.Sunnysiders su album snimali od sredine 2019. do početka 2020. godine na relaciji Zagreb (Sound Station Studio) - Memphis (Ardent Studios), dok su određene dionice gostujućih glazbenika čak snimane u studijima od Manchestera do Šangaja.

Krajem siječnja 2020. album je miksan u slavnom studiju Ardent Studios gdje su finalni miks odradili bubnjar i producent Sunnysidersa, Leo Anđelković te majstor audio inženjeringa, Mike Wilson. Za master albuma zaslužan je Mauro Širol (Music Production Academy, Zagreb).

Album, objavljen za diskografsku kuću Dancing Bear, okuplja vrhunska imena kao što su Yogi Lonich, Norman Beaker Trio, Manu Lanvin, Neno Belan & Fiumens, Zoran Čalić, Krešo Sonny Boy, Lorenzo Piccone, Denis Makin, Davor Hačić Hutch, Jerry T, Eric Jemm’s, Medo Hans, Electric Dan i Purple Johnny.

Objavljeno 02.01.2021.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf