Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Sutra svira Nežni Dalibor!

Video: Sutra svira Nežni Dalibor!Sjajan beogradsko – vranjski indie rock bend Nežni Dalibor najavljuje novi susret sa zagrebačkom publikom 29.11. u Tvornici kulture.

“Povod koncerta je veoma svečan - promocija novog, trećeg po redu albuma objavljenog 18.11.” – izjavili su članovi Nežnog Dalibora koji već iza sebe imaju nastupe u klubu u Šubićevoj.

Album “Nežni Dalibor” sadrži 8 pjesama i dostupan je za download s cijenom po izboru, počevši od 0 kn. Razlog za ovakav način objavljivanja bendu je vrlo jednostavan - stvarnost. Vinilno izdanje će objaviti naknadno, kada se za to steknu uvjeti, a grupa je smatrala da bi to u ovom trenutku previše prolongiralo izlazak albuma.

Kao i za prethodna dva izdanja, cjelokupni materijal je snimljen u studiju Digimedia u Beogradu s producentom i snimateljem Borisom Mladenovićem (Jarboli), a cijeli proces je trajao od svibnja do kolovoza ove godine. Izlazak albuma je pratio i video za prvi singl, pjesmu ”Deca”, koji su zajedno pripremali fotograf odnosno snimatelj Nemanja Đorđević i Davor Sopić koji je bio zadužen za režiju i montažu.

“Velika nam je čast da zagrebačkoj publici među prvima predstavimo novi materijal, a naravno i da se malo podsjetimo starog.” – iskreno je najavio ovaj odličan četverac.
Cijena ulaznice iznosi 30kn, odnosno 40kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Prodajna mjesta sustava Entrio.

Objavljeno 28.11.2013.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox