Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: TBF ’’Neću ti ništa’’

Video: TBF ’’Neću ti ništa’’Dolazi ljeto a sa njim i gužve na putevima prema moru. Upravo zato će pjesma ’’Neću ti ništa’’ biti pravi ispušni ventil za nervozne vozače...

’’Najnovija avantura TBF-a ovjekovječena je u okrutnom svijetu pokretnih sličica videospota za pjesmu ’’Neću ti ništa’’ i najavljuje novi album najesen. Ovo terapeutsko filmsko iskustvo režirao je Vojan Koceić u produkciji Pilot studija uz pomoć mnogih kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo. Nadamo se da ćete patiti, pardon, uživati kao i mi dok smo spot snimali!’’, poručuje grupa TBF.Osim ’’Neću ti ništa’’ aktualan je i dvostruki singl ’’Banane’’ za koji članovi grupe kažu:

”Za nadolazeće vruće dane TBF vam iz vlastite podzemne produkcije isporučuje dva vruća singla, dva nježna akorda nošena lahorom mirisnog atomskog štapića u sinergiji sa prirodnim radostima. Nadamo se da ćete uživati kao i mi dok smo ih stvarali i snimali. A novi album izlazi na jesen.”

Objavljeno 24.06.2014.

Vremeplov

Izdavanje singlova na stari način za promociju albuma zvuči nam jako zastarjelo zbog svih novih tehnologija koje nas svakodnevno okružuju.
Dominik Howard (Muse)