Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: TBF ’’Neću ti ništa’’

Video: TBF ’’Neću ti ništa’’Dolazi ljeto a sa njim i gužve na putevima prema moru. Upravo zato će pjesma ’’Neću ti ništa’’ biti pravi ispušni ventil za nervozne vozače...

’’Najnovija avantura TBF-a ovjekovječena je u okrutnom svijetu pokretnih sličica videospota za pjesmu ’’Neću ti ništa’’ i najavljuje novi album najesen. Ovo terapeutsko filmsko iskustvo režirao je Vojan Koceić u produkciji Pilot studija uz pomoć mnogih kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo. Nadamo se da ćete patiti, pardon, uživati kao i mi dok smo spot snimali!’’, poručuje grupa TBF.Osim ’’Neću ti ništa’’ aktualan je i dvostruki singl ’’Banane’’ za koji članovi grupe kažu:

”Za nadolazeće vruće dane TBF vam iz vlastite podzemne produkcije isporučuje dva vruća singla, dva nježna akorda nošena lahorom mirisnog atomskog štapića u sinergiji sa prirodnim radostima. Nadamo se da ćete uživati kao i mi dok smo ih stvarali i snimali. A novi album izlazi na jesen.”

Objavljeno 24.06.2014.

Vremeplov

U Hrvatskoj je daleko bolji standard nego u Bosni, socijalna država tu kol’ko tol’ko funkcionira, ali ljudi su isfrustrirani jer su do sada trebali brojati eure a broje - dlake.
Edo Maajka, intervju za RiRock.com