Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The Bambi Molesters u Brazilu!

Video: The Bambi Molesters u Brazilu!Koncertni film ’A Night In Zagreb’ u režiji Marka Littlera uvršten na festival nezavisnog filma u Brazilu.

Posebnost, kvaliteta i briljantnost grupe The Bambi Molesters još su jednom dobili svoju globalnu potvrdu; ovoga puta u jednoj pomalo ’zapetljanoj’ internacionalnog situaciji.

Naime, njihov koncertni film ’A Night in Zagreb’ objavljen u prosincu 2012. godine uvršten je na festival njemačkog nezavisnog filma ’’1º Festival de Cinema Independente Alemão’’ u Brazilu. Festival će se držati od 12. do 21. srpnja u gradu Porto Alegre u tamošnjem istoimenom kultnom kinu. ’A Night in Zagreb’ uvršten je u konkurenciju od ukupno 24 filma.

Godinu i pol od izlaska fenomenalnog i iznimno hvaljenog albuma ’As the Dark Wave Swells’, kako u domaćim tako i u stranim medijima, The Bambi Molesters su se pred sam 2011 godine u izdanju Dancing Bear Recordsa vratili s nečim stvarno posebnim – objavili su svoj prvi live album i prvi koncertni film sniman u HD rezoluciji!

Nakon sedamnaestogodišnjeg lutanja svjetskim i domaćim pozornicama, The Bambi Molesters su 29. ožujka 2011. u Teatru &TD okupili vrhunsku glazbenu svitu te pozvali producentsku ekipu iz Slowboat Filmsa koju je predvodio Marc Littler - jedan od najcjenjenijih nezavisnih njemačkih redatelja mlađe generacije - kako bi pred punom dvoranom snimili svoj prvi koncert film u karijeri.

Rezultat toga je 90-minutno surfanje karijerom našeg svjetski najpoznatijeg benda pod režiserskom palicom Littlera kojeg su Bambiji upoznali na jednoj od svojih turneja po Njemačkoj, a regionalna ga je publika upoznala kroz video ’As the Dark Wave Swells’Za vrijeme upoznavanja Marc je bio na početku karijere, a danas desetak godina kasnije slovi za etabliranog europskog redatelja filmova i glazbenih spotova.

Izdanje naslovljeno ’A Night in Zagreb’ objedinjeno je u vrhnski dizajniranom paketu, složenom od DVDa i dvostrukog CDa.

Objavljeno 14.07.2013.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)