Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The Bambi Molesters u Brazilu!

Video: The Bambi Molesters u Brazilu!Koncertni film ’A Night In Zagreb’ u režiji Marka Littlera uvršten na festival nezavisnog filma u Brazilu.

Posebnost, kvaliteta i briljantnost grupe The Bambi Molesters još su jednom dobili svoju globalnu potvrdu; ovoga puta u jednoj pomalo ’zapetljanoj’ internacionalnog situaciji.

Naime, njihov koncertni film ’A Night in Zagreb’ objavljen u prosincu 2012. godine uvršten je na festival njemačkog nezavisnog filma ’’1º Festival de Cinema Independente Alemão’’ u Brazilu. Festival će se držati od 12. do 21. srpnja u gradu Porto Alegre u tamošnjem istoimenom kultnom kinu. ’A Night in Zagreb’ uvršten je u konkurenciju od ukupno 24 filma.

Godinu i pol od izlaska fenomenalnog i iznimno hvaljenog albuma ’As the Dark Wave Swells’, kako u domaćim tako i u stranim medijima, The Bambi Molesters su se pred sam 2011 godine u izdanju Dancing Bear Recordsa vratili s nečim stvarno posebnim – objavili su svoj prvi live album i prvi koncertni film sniman u HD rezoluciji!

Nakon sedamnaestogodišnjeg lutanja svjetskim i domaćim pozornicama, The Bambi Molesters su 29. ožujka 2011. u Teatru &TD okupili vrhunsku glazbenu svitu te pozvali producentsku ekipu iz Slowboat Filmsa koju je predvodio Marc Littler - jedan od najcjenjenijih nezavisnih njemačkih redatelja mlađe generacije - kako bi pred punom dvoranom snimili svoj prvi koncert film u karijeri.

Rezultat toga je 90-minutno surfanje karijerom našeg svjetski najpoznatijeg benda pod režiserskom palicom Littlera kojeg su Bambiji upoznali na jednoj od svojih turneja po Njemačkoj, a regionalna ga je publika upoznala kroz video ’As the Dark Wave Swells’Za vrijeme upoznavanja Marc je bio na početku karijere, a danas desetak godina kasnije slovi za etabliranog europskog redatelja filmova i glazbenih spotova.

Izdanje naslovljeno ’A Night in Zagreb’ objedinjeno je u vrhnski dizajniranom paketu, složenom od DVDa i dvostrukog CDa.

Objavljeno 14.07.2013.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić