Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The Miceks - ”Mona Lisa”

Video: The Miceks - ”Mona Lisa”Hvaljeni zagrebači rock band The Miceks, predvođen legendarnim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom, za svoj novi singl s albuma prvijenca ’Ljubav, voda i sloboda’ odabrao je pjesmu ’Mona Lisa’ za koju je snimljen i vrlo zanimljiv video spot.

Zagrebački bend The Miceks ponosni vlasnici svog albuma prvijenca naslovljenog ’Ljubav, voda i sloboda’ s kojeg su dosad skinuli singlove „Jesus, Stonesi i Ramonesi“, „Mr. Boong“, „Meksiko“, „Volim kada si tu“ i ”Mrak”. Njihove pjesme nadahnute su melodičnim, plesnim rock ’n’ rollom dok tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima u svijetu oko nas.

Pjesma ’Mona Lisa’ odabrana je za novi singl s albuma ’Ljubav, voda i sloboda’. Kompozicija govori o ljubavi, opstanku ljepote i umjetnosti u ovom nakaradnom svijetu.

Predivna laganica s apokaliptičkim završetkom još je jedan trijumf Kralje i Miceksa s kojima će ući pod kožu i onima kojima ih do sada možda nisu otkrili.

Za singl ’Mona Lisa’ Alen Kraljić - Kralja koji potpisuje tekst i glazbu ovog puta stavio je autorski pečat i na režiju pratećeg video spota. A kako to izgleda kad glazbenik režira, najbolje je da pogledate sami.

Objavljeno 08.11.2019.

Vremeplov

Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.
Jim Morrison