Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The Miceks - ”Mona Lisa”

Video: The Miceks - ”Mona Lisa”Hvaljeni zagrebači rock band The Miceks, predvođen legendarnim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom, za svoj novi singl s albuma prvijenca ’Ljubav, voda i sloboda’ odabrao je pjesmu ’Mona Lisa’ za koju je snimljen i vrlo zanimljiv video spot.

Zagrebački bend The Miceks ponosni vlasnici svog albuma prvijenca naslovljenog ’Ljubav, voda i sloboda’ s kojeg su dosad skinuli singlove „Jesus, Stonesi i Ramonesi“, „Mr. Boong“, „Meksiko“, „Volim kada si tu“ i ”Mrak”. Njihove pjesme nadahnute su melodičnim, plesnim rock ’n’ rollom dok tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima u svijetu oko nas.

Pjesma ’Mona Lisa’ odabrana je za novi singl s albuma ’Ljubav, voda i sloboda’. Kompozicija govori o ljubavi, opstanku ljepote i umjetnosti u ovom nakaradnom svijetu.

Predivna laganica s apokaliptičkim završetkom još je jedan trijumf Kralje i Miceksa s kojima će ući pod kožu i onima kojima ih do sada možda nisu otkrili.

Za singl ’Mona Lisa’ Alen Kraljić - Kralja koji potpisuje tekst i glazbu ovog puta stavio je autorski pečat i na režiju pratećeg video spota. A kako to izgleda kad glazbenik režira, najbolje je da pogledate sami.

Objavljeno 08.11.2019.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young