Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The National na trodnevnoj mini turneji u Šibeniku!

Video: The National na trodnevnoj mini turneji u Šibeniku!Fanove grupe The National razveseliti će vijest o njihovim nadodanom koncertu, naime u sklopu prvog izdanja SuperUhoFestivala bend The National održat će čak tri uzastopna koncerta u Šibeniku.

Nakon što je koncert zakazan za 02.08. na tvrđavi Svetog Mihovila nedavno rasprodan, organiziran je dodatni, novi koncert i to 01.08., a koji će se održati u spomenutoj, restauriranoj tvrđavi Svetog Mihovila, niti dva mjeseca nakon njenog otvaranja.

Novi koncert tako postaje dio trodnevne mini turneje benda The National po Šibeniku.O pojedinostima i zanimljivim detaljima novonajavljenog koncerta The National u Šibeniku govori direktor festivala Mate Škugor:
„Budući je sada potpuno jasno da će dnevne ulaznice za prvi dan festivala SuperUho biti rasprodane, a kako je njihov samostalan koncert na Tvrđavi Svetog Mihovila rasprodan još prije tjedan dana, s grupom The National dogovoren je još jedan nastup koji će se na Tvrđavi Svetog Mihovil održati u petak 01. kolovoza 2014. Iznimno nam je zadovoljstvo što je s ovim koncertom Šibenik ušao u probrano društvo gradova u kojima su The National dosad svirali tri dana u niz,u a to su ni manje ni više nego New York, Chicago, Toronto i Austin. Budući je u svim navedenim gradovima, a uvjereni smo da će tako biti i u Šibeniku, značajan dio publike pohodio sva tri koncerta, tako su se liste izvedenih pjesama uvelike razlikovale, ili da budem precizniji, čak 40% izvedenog materijala je bio različit“.

„Objava ovog nastupa dijelom je najave zadnjih koncerata koje će The National odsvirati u sklopu turneje duge godinu i pol, a kojom promoviraju aktualni album ”Trouble Will Find Me”. Tako je Hrvatska među onim rijetkim zemljama koje su se našle u prvoj i zadnjoj objavi vezanima uz tu turneju, nakon koje The National neće biti koncertno aktivni barem dvije godine“, zaključio je Škugor.Broj ulaznica za nastup 01.08.benda The National u sklopu mini turneje po Šibeniku na tvrđavi Sveti Mihovil bit će limitiran na 800. S obzirom da je koncert sjedeći, ulaznice će biti numerirane čime će svakom posjetitelju biti omogućen intiman i neometan doživljaj koncerta.

Ulaznice po cijeni od 220kn mogu se kupiti od petka, 18. srpnja na sljedećim prodajnim mjestima:
Šibenik (od 09:00) – Dallas Music Shopu Šibenik (Kralja Tomislava 4) i klubu AZIMUT (Obala Palih Omladinaca 2
Split (od 12:00) - Dallas Music Shop (Narodni trg 14)
Zagreb (od 16:00) – Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark knjižari ( Berislavićeva 13)

Na samom ulazu ulaznice će koštati 250kn.

NAPOMENA: Posjetitelji kojima više odgovara termin 1. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovil, a već su kupili dnevnu ulaznicu za prvi dan SuperUho Festivala (03.08.), iste mogu zamjeniti za koncert na tvrđavi na mjestima na kojima su kupili dnevne ulaznice.

Objavljeno 19.07.2014.

Vremeplov

U redu je odrasti ako ne ostariš. Sthvatio sam to još kao klinac.
Jarvis Cocker (Pulp)