Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Thurston Moore u Zagrebu

Video: Thurston Moore u Zagrebu Iako smo tek zakoračili u novu godinu, ponosni smo da Vam već sad možemo najaviti jedan od najboljih koncerata koji će se u 2015. godini održati u Zagrebu.

U Močvaru dovodimo Thurston Moore Band - novi projekt Thurstona Moorea, gitarista kultnih Sonic Youth. Uz Thurstona, u bendu su još i bubnjar i njegov stari Sonic Youth suborac Steve Shelley, basistica Deb Googe iz My Bloody Valentine te gitarist James Sedwards.Sonic Youth su jedan od najutjecajnijih svjetskih rock bendova te svakako bend koji je nepovratno promijenio povijest rock muzike od osamdesetih do danas. Nakon što su od 2011. godine u fazi hibernacije, članovi benda posvetili su se solo karijerama, a najintenzivnija i najeksponiranija je upravo Thurstonova.

Nakon recentnih izleta s novim bendom Chelsea Light Moving te solo albuma Demolished Thoughts, Thurston se, nakon selidbe iz New Yorka u London, u igru vraća s novim albumom The Best Day (Matador Records) koji je ostvario visok plasman na listama najboljih albuma 2014. godine. Nakon više od 30 godina ”na sceni”, Thurston i dalje ima dovoljno svježine i kreativnosti za još jedan u nizu odličnih glazbenih ostvarenja, zvukom na tragu posljednjih Sonic Youth albuma.

Već spomenuti Sonic Youth utjecaj danas je postao opće mjesto pop kulture, a Thurston Moore je (uz Lee Ranalda) po izboru urednika magazina SPIN na prvom mjestu liste od 100 najboljih gitarista svih vremena. Jedan od najutjecajnijih glazbenika današnjice u Močvari sa svojim prijateljima svira za Vas.

Ne propustite!

Objavljeno 23.02.2015.

Vremeplov

Top lista Nadrealista je pokazala da primitivizam ne postoji samo u ruralnim područjima, nego i u intelektualnim i političkim krugovima - što se kasnije pokazalo istinitim.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)