Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Tibor - „Ostajem s vragom kojeg bolje znam“

Video: Tibor - „Ostajem s vragom kojeg bolje znam“ Izlazak svog samostalnog albuma Tibor je obilježio predstavljanjem videospota i singla „Ostajem s vragom kojeg bolje znam“. To je ukupno treća izdvojena pjesma s albuma „I na kopnu i na moru“ koji je, također danas, službeno objavljen.


”Spot sam opet radio s Goranom Stojkićem (BONK studio, Mostar) i mislim da se nikad nisam osjećao bolje ispred kamere. Odvojili smo cijeli dan da otputujemo u Zelenkovac, u eko zonu jednog krasnog čovjeka i slikara Bore Jankovića, koji nam je dao lokaciju s divnim ambijentom i naravno šankom gdje smo snimili većinu kadrova. Također možemo vidjeti ples prekrasne Danijele Antičić koja napravila koreografiju i naravno morala napraviti novu kad smo joj rekli da snimamo u staroj drvenoj kući gdje nema toliko mjesta za pokrete. Ona je naravno doduše briljantno improvizirala i pokušala mi ukrasti show” – tim riječima je novi singl najavio sam Tibor.

Album ”I na kopnu i na moru” sadržava čak 17 pjesama, a virtualno su podjeljeni u stranu A I B. Kompletan materijal je snimljen u svibnju i lipnju prošle godine u Morris studiju u Zagrebu. Napisao ga je, aranžirao, snimio, odsvirao, otpjevao, editirao i producirao Tibor, uz nekoliko asistencija Davora Marinca i Ivane Žabkar.

Ton majstor je bio Neven Marinac, a miksom i masteringom se pozabavio Domagoj Perišić. Prvi singl je bila pjesma “Vrati nas doma” s kojom je Tibor nastupio na Zagrebačkom festivalu, a nasljedila ju je “Rekao bih ti”. Paralelno s izlaskom album predstavljen je videospot i pjesma “Ostajem s vragom kojeg bolje znam”.Album “I na kopnu i na moru” može se poslušati na You Tubeu, a od sutra pronaći na svim globalnim streaming I download platformama, kao što su iTunes, Apple Music, Deezer, Spotify, Amazon Music, Pandora, Google Play, Tidal i mnogi drugi. CD izdanje bit će dostupno od 9. travnja u većini CD shopova u državi.


Objavljeno 05.04.2019.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox