Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Tibor - ”Vrati nas doma”

Video: Tibor - ”Vrati nas doma”Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, nakon tri studijska albuma s matičnim bandom, odlučio je napraviti iskorak i prema samostalnom albumu.

Prvijenac ”I na kopnu i na moru” bit će realiziran u veljači iduće godine, a danas je najavljen prvim singlom i videospotom za pjesmu ”Vrati nas doma”.

”Vrati nas doma” zarazni je komad alternativnog pop rocka i predstavlja svojevrsni odmah od zvuka na koji su fanovi navikli od Tibora slušajući ga kao frontmana grupe Silente. Video je režirao je Goran Stojkić za BONK studio, a pjesma je snimljena i miksana u Morris studiju u Zagrebu krajem proljeća ove godine. Bubnjeve je odsvirao Davor Martinac, a sve ostale instrumente zaslužan je sam Tibor. Ton majstor je bio Neven Martinac, mix i master radio je Domagoj Perišić, a sve je nadgledao Filip Vidović.Tibora tako očekuje prilično aktivna iduća godina na dva paralelna kolosjeka. Osim objave debitantskog solo albuma, koncertno će biti aktivan i s grupom Silente. Svi datumi nastupa i planovi biti će objavljeni uskoro.

Objavljeno 09.12.2018.

Vremeplov

Mislim da smo dokazali da ne moraš biti samo lijep, neobrazovan i beskrajno ambiciozan da bi uspio na estradi odnosno u popularnoj kulturi.
Boris Bele (Buldožer)