Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Today Is the Day - kraljevi glasnog i opasnog rocka

Video: Today Is the Day - kraljevi glasnog i opasnog rockaOsnovani početkom devedesetih, Today Is the Day su vrlo brzo pridobili pažnju publike čiji su se interesi kretali kroz žanrove poput noise rocka, mathcore-a, eksperimentalnog metala i sličnih derivata.

Uvijek čvrsto vođeni od strane gitarista i pjevača Steve Austina, kroz diskografiju od ukupno 10 albuma Today Is the Day dok su većinu albuma izdali za Amphetamine Reptile i Relapse Records. Posljednji i još uvijek aktualni album ”Animal Mother”, objavljen krajem 2014. godine kod kultnog izdavača Southern Lord Recordings, dobio je odlične recenzije u relevantnim medijima (Cvlt Nation, Terrorizer…), a bend je, zajedno s Neurosis, ostao na poziciji lidera ”drugačijeg” metala.Uz Steve Austina na kormilu, kod Today Is the Day su konstante i dalje sjajni albumi i live nastupi, ali i stalne izmjene članova. Kroz bend je do danas prošlo dvadesetak različitih muzičara, a oni najpoznatiji svakako su Bill Kelliher i Brann Dailor, gitarist i bubnjar rock velikana Mastodon. Kelliher i Dailor su s Today Is the Day snimili album ”In the Eyes of God” da bi se nakon prateće turneje preselili u Atlantu i osnovali Mastodon.

Uz posvećenost bendu, Steve Austin u svom Austin Enterprises studiju posljednjih dvadesetak godina radi i kao uspješan producent (snimao je između ostalih i Lamb of God, Converge i ostale velikane), a uz to vodi i izdavačku kuću SuperNova Records na kojoj je reizdao back katalog Today Is the Day.

S Today Is the Day nema šale - bend nije zaustavila niti totalka u kojoj je proljetos uništen kombi i sva oprema benda.

Steve Austin, Trevor Thomas i Douglas Andrae gaze dalje i stižu u Močvaru 07.12.2015.

Kao podrška Today Is the Day, u Močvari premijerno nastupaju Talijani Grime. Sporo i teško su osnovne karakteristike ovog sludge/metal benda koji promovira svoj treći album ”Circle of Molesters” na kojem uzgajaju najbolje iz tradicije Black Sabbath, Eyehategod, Sleep, Pentagram i ostalih velikana žanra.Objavljeno 28.10.2015.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica