Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: U prodaji Depeche Mode ”Live In Berlin”!

Video: U prodaji Depeche Mode ”Live In Berlin”!Depeche Mode su objavili dvostruki CD i deluxe izdanje s DVD-om Live In Berlin (Columbia Records/Menart). Režiju dvosatnog koncertnog spektakla potpisuje njihov dugogodišnji suradnik Anton Corbijn.

Materijal je snimljen u o2 World Berlin 25. i 27. 11. 2013. na koncertima održanima u sklopu uspješne Delta Machine turneje na kojoj su promovirali i istoimeni album. Na toj turneji je koncerte posjetilo više od 2,4 milijuna ljudi u 32 zemlje.

Deluxe verzija uključuje Live in Berlin DVD, Live in Berlin kompletni koncert na 2 CD-a te još jedan DVD Alive in Berlin. Alive in Berlin uključuje cijeli live show, scene snimljene iza pozornice, intervjue s članovima grupe i obožavateljima, session s dvije akustične svirke nastale u Salon Bel Ami, najstarijem bordelu u Berlinu.Deluxe izdanje uključuje i album Delta Machine 5.1 mix na blu-ray CD. Sve je to upakirano uz knjižicu na 16 stranica.

U Hrvatskoj je u prodaji dvostruki CD s kompletnim audio zapisom s berlinskih koncerata, a uskoro će biti i deluxe izdanje. Budući da je Berlin poseban grad u srcima Depechovaca, odlučili su tu posebnu vezu zabilježiti na ovom sjajnom izdanju.

Objavljeno 27.11.2014.

Vremeplov

Gunđanje je smrt za ljubav.
Marlene Dietrich