Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: U prodaji novi album Arethe Franklin

Video: U prodaji novi album Arethe FranklinU prodaji je dugoočekivani novi album Arethe Franklin: ”Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics”, (RCA Records/Menart).

Najavni singl albuma je obrada Adelinog modernog klasika,”Rolling In The Deep (The Aretha Version), ali kako mu i ime kaže, s Arethinim pečatom (kraj pjesme umiksan je s Arethinim hitom ”Ain’t No Mountain High”). Novo izdanje dostupno je i na vinilu, ali u ograničenoj nakladi.Arethin je osebujnim vokalom ponovno oživila klasike drugih diva, i svojim nenadmašnim glasom otpjevala primjerice pjesme koje izvode: Barbra Streisand ( obrada pjesme”People”), Gladys Knight (obrada pjesme ”Midnight Train To Georgia” ), Alicia Keys (”No One”), Gloria Gaynor (obrada poznate ”I Will Survive”) i Destiny’s Child (obrada ”I’m A Survivor”). Poznata i kao vješta pijanistica, Aretha je za potrebe obrade pjesme The Supremes ( ”You Keep Me
Hangin’ On”), sjela za klavir.

”Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics” vraća Arethu u okrilje Sony Music Entertainment, dok je kreativni direktor, Clive Davis, preuzeo ulogu koproducenta ne bi li doveo koncept ovog albuma do perfekcionizma.

Angažirana je i grupa producenata A liste: Kenny ”Babyface” Edmonds, André 3000, Harvey Mason, Jr., Terry Hunter i Eric Kupper koji su imali samo jedan zadatak, da album ”Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics” bude savršen.

Da s pravom zaslužuje broj 1 na listi ”100 najvećih pjevačica svih vremena” magazina Rolling Stone, kao i #9 na listi 100 najvećih umjetnika svih vremena, Aretha je potvrdila i s ukupno 18 osvojenih Grammyja. Uz to, njena su izdanja jedna od najprodavanijih među ženskim glazbenicama - o sada je prodala vise od 75 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta.

Objavljeno 02.11.2014.

Vremeplov

Mislim da je umjetnost u potpunosti nenasilna te da okupira ljudski um kreativnošću, a ne uništavanjem.
Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers)