Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: U prodaji novi album Arethe Franklin

Video: U prodaji novi album Arethe FranklinU prodaji je dugoočekivani novi album Arethe Franklin: ”Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics”, (RCA Records/Menart).

Najavni singl albuma je obrada Adelinog modernog klasika,”Rolling In The Deep (The Aretha Version), ali kako mu i ime kaže, s Arethinim pečatom (kraj pjesme umiksan je s Arethinim hitom ”Ain’t No Mountain High”). Novo izdanje dostupno je i na vinilu, ali u ograničenoj nakladi.Arethin je osebujnim vokalom ponovno oživila klasike drugih diva, i svojim nenadmašnim glasom otpjevala primjerice pjesme koje izvode: Barbra Streisand ( obrada pjesme”People”), Gladys Knight (obrada pjesme ”Midnight Train To Georgia” ), Alicia Keys (”No One”), Gloria Gaynor (obrada poznate ”I Will Survive”) i Destiny’s Child (obrada ”I’m A Survivor”). Poznata i kao vješta pijanistica, Aretha je za potrebe obrade pjesme The Supremes ( ”You Keep Me
Hangin’ On”), sjela za klavir.

”Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics” vraća Arethu u okrilje Sony Music Entertainment, dok je kreativni direktor, Clive Davis, preuzeo ulogu koproducenta ne bi li doveo koncept ovog albuma do perfekcionizma.

Angažirana je i grupa producenata A liste: Kenny ”Babyface” Edmonds, André 3000, Harvey Mason, Jr., Terry Hunter i Eric Kupper koji su imali samo jedan zadatak, da album ”Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics” bude savršen.

Da s pravom zaslužuje broj 1 na listi ”100 najvećih pjevačica svih vremena” magazina Rolling Stone, kao i #9 na listi 100 najvećih umjetnika svih vremena, Aretha je potvrdila i s ukupno 18 osvojenih Grammyja. Uz to, njena su izdanja jedna od najprodavanijih među ženskim glazbenicama - o sada je prodala vise od 75 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta.

Objavljeno 02.11.2014.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich