Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: U prodaji Van Morrison ”Duets: Re-Working The Catalogue”

Video: U prodaji Van Morrison ”Duets: Re-Working The Catalogue” U prodaji je novi album Van Morrisona ”Duets: Re-Working The Catalogue” (RCA Records/Menart).

Ovo je njegov 35. studijski album. Van Morrison i prijatelji odabrali su nekoliko njegovih pjesama iz bogatog kataloga od 360 pjesama iz dosadašnje karijere.

Legendarni glazbenik odabrao je koncept u kojem neki od umjetnika koje osobito cijeni s njim izvode odabrane pjesme na jedan malo drukčiji način.

Album je sniman u njegovom rodnom gradu Belfastu i Londonu. Društvo su mu bili raznoliki glazbenici i sve je to rezultiralo svježim aranžmanima.

Album je najavljen singlom ”Real Real Gone” featuring Michael Bublé. Album su producirali Van Morrison, Don Was i Bob Rock.Morrisonu se uz kćer Shanu Morrison u duetima priključio još niz vrhunskih glazbenika: Bobby Womack, Steve Winwood, Mark Knopfler, Taj Mahal, Mavis Staples, Michael Bublé, Natalie Cole, George Benson, Gregory Porter, Clare Teal, P.J. Proby, Joss Stone, Georgie Fame, Mick Hucknall, Chris Farlowe.

Objavljeno 14.04.2015.

Vremeplov

Umjetnik može utjecati na živote drugih. Može se potruditi i sam istražiti neke stvari i podijeliti ono što je saznao s drugima. Može jednostavno biti primjer drugima, a smatram da je to i najbolji način…
Moby