Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Ususret koncertu Rundeka & Ekipe

Video: Ususret koncertu Rundeka & EkipeRasprodan je koncert Darka Rundeka i Ekipe pod nazivom “Zvuk oluje” kojeg će u petak, 23. studenog odsvirati u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album „Mostovi“ Rundek Cargo Trija nagrađen je 2016. godine Porinom za najbolji album alternativne glazbe, a Gonzov video-spot za pjesmu „Ima ih“ s tog albuma, dobio je Porina za najbolji video broj.

Rundek & Ekipa su uvrstili ovu pjesmu u svoju slavljeničku turneju ”ApocalypsoNow”,čija je kulminacija bio prošlogodišnji koncert u zagrebačkom Domu Sportova.

Taj je koncert snimljen i mladi zagrebački snimatelj i režiser Aron Kovačić, bavi se realizacijom snimke kao posebnog izdanja. Iz njegove radionice izašao je live video-spot ”Crni dusi”, a sada uoči koncerta Rundeka & Ekipe 23.11u Tvornici kulture objavljujemo „Ima ih“live.

Tim povodom, Darko Rundek kaže: ”Aronov je spot više od dobro montirane snimke koncertne izvedbe. Slobodno koristeći vizualne materijale HrvoslaveBrkušić, koji su bili dio spektakla, on nas uzbudljivo uvodi u svijet i smisao pjesme. Nadamo se da ćete u njemu uživati i da će biti dobra priprema za naš predstojeći koncert.”Sredinom prošlog prosinca Rundek i njegov bend okupljen pod imenom Ekipa održali su jedan od najboljih domaćih koncerata 2017. napunivši Veliku dvoranu Doma sportova. Bilo je to finale turneje pred 7.000 fanova kojom se obilježavala važna obljetnica albuma «Apokalipso», a sada se ovaj mnogočlani bend sprema za pravi postapocalypsični nastup nazvan ”Zvuk oluje” u preuređenom klubu u Šubićevoj.

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog finala “ApoCalypso Now” turneje Darko Rundek i njegova Ekipa jednak rezultat postigli su i u najvećoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani. “Zvuk oluje” naziv je sljedeće kreativne etape Rundekovog kolektiva koji bi, uz osvježenu set listu iz već postojećeg repertoara, na ovom koncertu mogao odsvirati i nešto potpuno nove glazbe.


Objavljeno 23.11.2018.

Vremeplov

Otpor prema neprirodnim situacijama zapravo uvijek nosimo u sebi. Čovjek je slobodan kada ima izbora.
Pavica Čabrijan (Paraf), intervju za RiRock.com