Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Veliki punk spektakl na Good Vibrationsu!

Video: Veliki punk spektakl na Good Vibrationsu!Ova je srijeda u Vintageu rezervirana za punk spektakl. Tom prigodom nastupit će Loš Primjer koji će promovirati novi album „Slikovnica“, a prije njih zasvirat će Petar Punk, Ciroza Jetra i Srbi.

Karte po pretprodajnim cijenama od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), a na dan koncerta cijena je 30 kuna. Početak programa u 20:30.

LOŠ PRIMJER su požeški „metalični punkeri“ koji djeluje u sastavu: File - gitara / vokal, Dena – gitara, Boki – bas i Neno – bubanj i ovom prilikom će nastupiti drugi put na Good Vibrationsu. Ovo im je prvi nastup u 2016. godini kojim započinju seriju koncerata kojim će promovirati novi materijal. Odličnu „Slikovnicu“ možete poslušati (a i kupiti) ovdje.

PETAR PUNK je bend iz Bjelovara nastao 2007. godine. Članovi benda su Zoran Budimir (vokal), Pero Margetić (gitara), Vedran Pavin (bubnjevi), Ante Cikoja (bass) i Marko Dragičević (gitara).

Do sada su izdali tri demo albuma ”Mala noćna polucija” (2007), ”...kratko ali glupo...” (2010) i ”Per anus ad astra” (2012), a 2014. godine su izdali EP ”...još kraće i još gluplje...”. Do sada su odsvirali niz samostalnih koncerata po Zagrebu i regiji i festivala od kojih treba izdvojiti Viva la Pola, HGF i Dirty old festival, Paradeplatz, Viva la punk....

CIROZA JETRE je nastala 2000/2001. godine. Uz manje izmjene članova i dalje sviraju u trojcu Picek-bas, Crni-gitara, Tomek-vokal, te odnedavno Lule-bubanj uz podršku Janka iz SpokOi-a na drugoj gitari. Za sebe kažu da su najzagrebačkiji drunk street punk bend. Sviraju svoje stvari, uz pokoju obradu. Druge informacije o bendu se mogu nać na fb stranici.

SRBI su novo ime na ZG punk sceni, ali su u kratkom vremenu već poprilično skrenuli pažnju na sebe. Sviraju u sastavu Miu - vokal/gitara, Nadia - vokal/bass i Njec – bubanj. Najavljuju skoro snimanje albuma prvijenca, a ovo je jedna od prvih prilika uopće da čujete kako to zvuči uživo.


Objavljeno 03.02.2016.

Vremeplov

Ne primam dobro komplimente. Uvijek spustim glavu, pobjegnem negdje i pokušam to zaboraviti što prije.
Laurie Anderson