Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Wicked Dub Division u Močvari

Video: Wicked Dub Division u MočvariMočvara će u četvrtak 18.01. biti sjedište dub eksplozije koju donose ove talijanske uzdanice koje još od 2005. godine haraju europskom dub scenom.

Nakon serije vinilnih singlova namijenjenih soundsystem sceni, objavili su svoj prvi album nazvan “Wadada” 2011. godine, a dolazak Michele Grene, glasa B.R. Stylersa i Massimiliana Peaka 2014. označio je novi početak glazbenih eksperimenata za Wicked Dub Division.

Nakon objavljenog albuma “The Rootical Dub Session” koji je predstavljen kao omaž roots reggaeu preoblikovanim u dub, Wicked Dub Division eksperimentirali su stvaranjem novih pjesama u jedinstvenom stilu što je kulminiralo izdavanjem albuma “Dub Drops” 2015. godine. Bend je nastupao na mnogim pozornicama širom Italije, otvarali su koncerte za legendarne reggae bendove kao što su Twinkle Brothers, Dub Inc i 99 Posse, a gostovali su i najvažnijim europskim reggae festivalima.U srpnju 2015. godine osvojili su nagradu kritičara na natjecanju Voices for Freedom Amnesty Internationala Italije s pjesmom “New Slavery”. Njihov četvrti album “Deepest” objavljen je 2019. godine , a u svibnju 2022. godine objavili su “Live Studio Session #1” s North East Ska Jazz Orchestrom koji sadrži devet pjesama snimljenih uživo od strane ta dva benda zajedno.

Njihov zajednički hit singl “Mama” iz 2018. godine prodrmao je naše mnoge plesne podije, a uskoro najavljuju i novu partnersku suradnju. Kakvu moć u nastupu uživo ima Wicked Dub Division provjerite u Močvari 18. siječnja.

Objavljeno 08.01.2024.

Vremeplov

O, bože... Pa ja sam samo debeli ćelavi šezdesetogodišnjak koji pjeva blues. Kužite?
Joe Cocker