Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Yaya i Gobac pjevaju „Maradonu“

Video: Yaya i Gobac pjevaju „Maradonu“ Yaya i Davor Gobac su na kazališnim daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema...

U gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu su na duhovit način progovorili o zajedničkom životu dvoje ljudi. Suradnja s Gopcem je bila prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ’’sto godina’’ i on je bio odmah prvi i pravi izbor.

„Maradona“ je nov i osvježavajući produkt Jinxa. Riječ je o kombinaciji soula, rock’n’rolla i mjuzikla. Spot je režirao Ven Jemeršič.Uz autorski potpis gitariste Gordana Muratovića (poznatiji kao CocoMosquito), za finalni miks pjesme su angažirali i britanskog producenta, miksera i snimatelja Marka Saundersa koji je surađivao s nizom velikih imena među kojima su David Bowie, Neneh Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i drugi.

Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radioDragutin Smokrović - Smokva.

Pjesma ”Maradona”, uz prethodni singl ’’Jesmo li dobro?’’, najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proljeća.

Objavljeno 30.01.2017.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik