Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Zabranjeno pušenje u Hala parku!

Video: Zabranjeno pušenje u Hala parku!Grupa Zabranjeno pušenje dolazi u subotu 1. listopada na koncert u zagrebački Hala Park na Heinzelovoj.

Točno godinu dana od njihovog posljednjeg pojavljivanja u otvorenom prostoru Hale Sejo Sexon i njegov bend koncertno će promovirati aktualni, dvostruki studijski album „Karamba!“ objavljen u lipnju.

Uz nove pjesme Pušenje će projuriti kroz repertoar jednog od najvažnijih bendova ovog podneblja čija popularnost je stigla već s debi albumom „Das ist Walter“ iz davne 1984. godine. Pojačani poznatim blues glazbenikom Tomislavom Golubanom Zabranjeno pušenje će u dvorište Hale donijeti klasike kao što su „Zenica Blues“, „Balada o Pišonji i Žugi“, „Guzonjin sin“, „Murga drot“, „Hadžija il’ bos“, „Nedjelja kad je otišao Hase“, „Možeš imat’ moje tijelo“, „Šeki is on the road again“, „Ibro dirka“, „Djevojčice kojima miriše koža“, „Dan Republike“ i mnoge druge.

Dvostruki album “Karamba!”, snimljen četiri godine nakon studijskog albuma “Šok i nevjerica” i živog albuma “Live in Skenderija 2018”, te donosi čak 16 novih pjesama. I ovaj put Pušenje je isporučilo beskompromisni rokenrol album, odsviran srcem i dušom onih koji su se davno, kako i kažu u jednoj od pjesama, zakleli na “polovni Fender i napuknuti Shure”.Kao autori većine pjesama na albumu potpisani su frontmen benda Sejo Sexon i gitarist Toni Lović, pored kojih su na albumu svirali i članovi grupe Branko Trajkov Trak, Robert Boldižar, Dejan Orešković Klo i Angie Zebec, a specijalni gost je Tomislav Goluban na usnoj harmonici.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 125 kn na prodajnim mjestima i on line na Entrio.hr.

Objavljeno 16.09.2022.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana