Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Zašto originalni bubnjar Korna ne svira sa bendom

Video: Zašto originalni bubnjar Korna ne svira sa bendomBrian ’Head’ Welch nekadašnji gitarist Korn, se u 2013. Godini vraća u bend za ljetnu koncertnu turneju. Jedno od pitanja je zašto se i originalni bubnjar David Silveria ne pridruži bendu?

”Jednostavno objašnjenje zapravo i ne postoji, David je rekao mnogo ludih stvari o ljudima s kojima je proveo dobar dio svog života.” objašnjava Welch.

O razlogima svog, privremenog, povratka u Korn, Head je rekao: ”Kada sam u svibnju 2012. izašao na binu sa Korn, sve se dogodilo odjednom i slučajno. Poslije toga sam od svih dobivao samo pozitivnu kritiku. Munky me je odmah pitao da ponovno sviram sa njima ali sam odbio. ali kada sam shvatio koliko pozitivne energije se stvorilo našim okupljanjem, pristao sam.

”Welch je nedavno objavio prvi album svog novog projekta Love & Death, koji zvuči kao Korn nekada. U jednom se fanovim Korna slažu, bez Heada Korn nije objavio nijedan album koji bi se mogao usporediti sa prva šest izdanja u karijeri začetnika NU-Metal scene.

Korn nikada nije zamijenio Heada novim gitaristom, kao što je Ray Luzier došao na mjesto Silveriae kao bubnjar. Nekoliko gitarista je prošlo kroz bend kao članovi koncertnog benda, ali se nisu pojavljivali na bini pored Jonathan Davisa, Fieldya i Munkya. Hoće li se suradnja s Headom proširiti i na novi album koji je najavljen za 2013. godinu, ostaje nam da čekamo i vidimo.

Objavljeno 22.02.2013.

Vremeplov

Glazba je za mene samo glazba. Možeš otići u bilo koji dio svijeta i čuti lijepu glazbu karakterističnu za to područje.
Etienne M’bappe