Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Zaz pozdravlja hrvatske fanove

Video: Zaz pozdravlja hrvatske fanoveIako je zagrebački koncert francuske zvijezde Zaz već danima rasprodan, stižu nove informacije...

U velikoj dvorani Doma sportova, u nedjelju 03.06., kao predgrupa Zaz nastupit će Damir Kukuruzović Gypsy Swing Quartet.Djela Damira Kukuruzovića svojevrstan su hommage glazbi D. Reinhardta i S. Grappellia, dvojcu koji je obilježio europsku glazbu 20. stoljeća, a sam Kukuruzović već dugi niz godina slovi kao jedan od najvjernijih sljedbenika Djanga Reinhardta u Hrvatskoj. Najpoznatiji promotor francuskog jazza, Kukuruzovićev quartet, nastupao je na svim bitnijim festivalima u zemlji i inozemstvu.

Na svom albumu Green Hill Gipsy Swing, svirao je s najznačajnijim predstavnikom tog stila u svijetu, francuskim gitaristom Angelom Debarreom te violinistom Loulou Djinom. Godine 2009. imao je turneju nazvanu ”Pariško čudo na harmonici” s Ludovicom Beierom, jednim od najtraženijih jazz harmonikaša današnjice.

Na svom je glazbenom putu Kukuruzović surađivao i s drugim značajnim imenima iz svijeta jazza kao što su, Adrian B. Burns (poznat po svojim nastupima s Billom Wymanom i Rhitam Kingsima), Boško Petrović, Zdenka Kovačiček, Csaba Daseo, Zoran Predin, Telefon Blues Band, Jasna Bilušić.a 2011. godine imao je zajedničku tuneju s vrlo traženim
manouche glazbenikom iz Strassburga, Yourgui Loefflerom. Svoju suradnju s njima zabilježio je i na albumu u nazvanom ˝Manouche˝.

Vjerujemo da će glazba Damir Kukuruzović Gypsy Swing Quarteta biti savršen uvod u glazbenu čaroliju koju je Zaz pripremila za Zagreb.Iako je koncert rasprodan, još ima nade za one koji nisu kupili ulaznicu: u tijeku je nagradna igra ’Vip te vodi na Zaz’ u sklopu koje je, do 30. svibnja, moguće osvojiti ulaznice za ovaj jedinstveni glazbeni događaj. Uz to, kao glavnu nagradu, Vipnet je najsretnijim fanovima osigurao i upoznavanje s mladom pjevačicom. Zaigrajte klikom na Vipnetovu Facebook stranicu.Objavljeno 28.05.2012.

Vremeplov

Pjesnička je tuga pregolema, pukne rima a rezerve nema...
Rambo Amadeus, svjetski mega car