Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Zdenka Kovačiček feat. Remi - ”Pozitivan primjerak”

Video: Zdenka Kovačiček feat. Remi - ”Pozitivan primjerak”Zdenka Kovačiček i Remi opjevale žensku snagu, samostalnost i samouvjerenost... (Foto: D. Šercar)

Pjesma ’Pozitivan primjerak’ u radijski eter i u bespuća društvenih mreža puštena je još sredinom travnja i zabilježila je lijep prijem na glazbenim top listama diljem zemlje.

Zdenka i Remi okružene fotografijama moćnih žena koje su mijenjale povijest pjevaju o ženskoj snazi, samopoštovanju i samouvjerenošću. U spotu gledamo žene iz dvije različite generacije koje dijele mišljenje o viđenju o odnosa između muškarca i žene. Scenografija u video spotu zapravo pripada dijelu scenografije kazališne predstave Branka Brezoveca ’Posljednja noć’. Video je režirao Marko Milovac, a tekst su udruženim snagama potpisale Mirela Remi Priselac i Danijela Borovnjak na što se nadovezala Zdenka Kovačiček riječima: ”Ideja o gostovanju Mirele Priselac na mom albumu se rodila poznavajući njezin rad.Ona je vrlo angažirana pjesnikinja, reperica i upravo mi je takva suradnja trebala za pjesmu ”Pozitivan primjerak”!! Volim takve angažirane tekstove koji govore o karakterima, muško-ženskim odnosima koji su najčešće ne baš idealni. Možda su upravo moje osobne životne situacije dale ideju za odabir tekstova na novom albumu. Želim da budu provokativni do krajnosti otkačeni, da navedu na razmišljanje i smijeh…Ipak želim da se publika dobro zabavi…”

Zdenka Kovačiček je još u prosincu prošle godine izbacila singl ’Jutarnja frka’ i time najavila izlazak novog albuma koji će objaviti izdavačka kuća Dancing Bear.Režija i montaža: Marko Milovac
Direktor fotografije: Toni Renaud
Asistent kamere: Pavle Kocanjer
Projekcije i vizualizacije: Ivan Marušić Klif Šminka: Iva Kovačević
Produkcija: spotlight.TV
Plesačice: Entity, Spazam Orgazam , Colinda Evangelista, House of Flamingo

Objavljeno 04.06.2019.

Vremeplov

Biti u Fleetwood Macu je kao biti na stalnoj grupnoj terapiji.
Mick Fleetwood