Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:’Dogodila se ljubav’ proglašena za Hit Godine

Video:’Dogodila se ljubav’ proglašena za Hit GodinePjesma ”Dogodila se ljubav...” koju je Lea Dekleva snimila s Mladenom Badovincem i Sašom Antićem iz TBF-a proglašena je Hit Godine 2010. prema Službenoj hrvatskoj top listi singlova koju tijekom cijele godine kreiraju slušatelji i glazbeni urednici svih centara Hrvatskog radija (HR Split, HR Dubrovnik, HR Pula, HR Rijeka, HR Knin, HR Osijek, HR Zadar, HR Prvi program Zagreb).


”Kada pjesma pronađe put do slušatelja, to pričinjava veliko zadovoljstvo. Kada je proglase hitom godine, postaje predobro da bi bilo stvarno. I da nam sve uzmu, emociju očito ne mogu. To me neizmjerno veseli i gura naprijed”, kazala je Lea Dekleva, autorica glazbe i teksta pjesme koja je osvojila publiku diljem Hrvatske.

Kroz Top listu svakog nas utorka na 2. programu Hrvatskog radija, u sklopu emisije Turki party, vodi njezin urednik i autor projekta Zlatko Turkalj Turki.

Videospot za pjesmu ”Dogodila se ljubav...” u nepuna dva mjeseca ’zaradio je’ gotovo 200 tisuća pogleda. Provjerite zašto...

Lea Dekleva & TBF - Dogodila se ljubav

Objavljeno 05.01.2011.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac