Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:“Secret Smile” Lovely Quinces

Video:“Secret Smile” Lovely QuincesTočno dvanaest mjeseci nakon debitantskog EP-a “No Room For Us” Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces, izlazi s novom glazbom kojom najavljuje svoj prvi dugosvirajući materijal planiran za prvu polovicu 2015. godine.

Pjesma “Secret Smile” snimljena je početkom rujna u Zagrebu, a ulogu ton majstora i producenta preuzeo je Mark Mrakovčić. Novi singl prirodan je most između prvog EP-ja i nadolazećeg materijala, koji bi trebao biti dosta mračniji, teži i električniji od njezinih ranih radova. Prve smjernice toga čuti će se već na idućem singlu ”M”, koji će se zajedno sa spotom pojaviti početkom studenog.

“Secret Smile”Upravo će 11. mjesec biti označen kao Dunjin mjesec jer osim nove pjesme publika će je moći vidjeti na koncertu u Velikom pogonu Tvornice kulture 22. studenog. Kao predizvođačica nastupit će sjajna Ana Ćurčin, trenutno najbolja predstavnica srpske kantautorske scene.

Do Tvornice kulture Lovely Quinces nastupit će u Bratislavi (Waves Festival, 3.10.), Rijeci (Klub, 15.11.) i Splitu (Judino drvo, 28.11.)

Ulaznice za zagrebački koncert već su u prodaji po cijeni od 25 kn, dok će na dan nastupa koštati 35 kn, a kupiti se mogu u sustavu Entrio.

Objavljeno 27.09.2014.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare