Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vintage ugošćuje pobjednike RockOff Festivala – sinjski M.O.R.T.

Vintage ugošćuje pobjednike RockOff Festivala – sinjski M.O.R.T.Schmeck Daddy će se u petak, 05.12., družiti s rastućim zvijezdama hrvatskog rocka, Sinjanima M.O.R.T., koji će ovom prilikom promovirati svoj novi album „Odjel za žešće.

Prije njih nastupit će Šveđani prigodnog imena Friday Night Specials. Karte u pretprodaji po 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili na dan koncerta u Vintageu za 30 kuna.

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine s čestim izmjenama ostalih članova. Bend od ljeta 2011. počinje s ozbiljnim radom i čestim nastupima.

Otada su skupili skoro stotinu nastupa u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji, što samostalnih, što na festivalima. Osim pobjede na prvom izdanju RockOff Festivala, bend je osvojio prvo mjesto na Jelen Demofestu u Banjoj Luci i treće mjesto na WHF-u 2013. godine.

Krajem 2012. godine u bend dolazi sadašnji bubnjar, te tada snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je u ljeto 2013. izdan za ˝Slušaj Najglasnije˝. Ove godine M.O.R.T. potpisuje za Croatiju Records, te izbacuje singlove „Tango“, „Pas“, „Meni se skače“ i aktualni „Nina“ koji su dobro prihvaćeni od publike i glazbenih kritičara. Album kojeg će bend službeno promovirati na ovom koncertu, ˝Odjel za žešće˝, izdan je u srpnju pobravši do sada odlične kritike.

Prije M.O.R.T.-a nastupit će švedski rockeri Friday Night Specials koji u Vintage Industrial Bar stižu u sklopu svoje male balkanske turneje. Relativno su mlad bend osnovan 2011. godine, s prvim nastupom u svibnju 2013. Kao svoje uzore spominju Led Zeppelin, Rush, Rival Sons, Pink Floyd, The Solution i Foo Fighterse i tako da očekujte naramak dobrog rokenrola kao zagrijavanje za M.O.R.T.

Objavljeno 03.12.2014.

Vremeplov

Imam taj glupi talent za te glupe tinejdžerske pjesmice...
Paul Anka