Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Viva Pola: 19. i 20.08. 2011.

Viva Pola: 19. i 20.08. 2011.Ovogodišnji, osmi po redu, međunarodni festival nezavisne, alternativne i urbane glazbe „Viva La Pola!“ u organizaciji udruge Syntheses iz Rojca održat će se 19. i 20. kolovoza, na prostoru velikog otvorenog dijela kompleksa kluba „Uljanik“ u Puli.

Kao i dosadašnjih godina, u programskoj shemi naći će se zanimljiva i cijenjena imena iz svijeta alternativne, nezavisne i urbane glazbe, sastavi koji su odabrani ili će biti, prema kriteriju kvalitete, stilske originalnosti i ekspresivnosti izvedbe.

Prvim danom mjeseca lipnja otvoren je i natječaj kojime se pozivaju svi demo bendovi s ovih prostora neovisno o stilskom usmjerenju i sviračkoj razini, a koji bi željeli nastupiti na pozornici ovogodišnjeg „Viva La Pola!“, da pošalju svoje prijave koje trebaju sadržavati točne podatke o bendu te link na internetsku stranicu na kojoj se mogu poslušati stvari ili skinuti zvučni zapisi (mp3 ili audio). Natječaj ostaje otvoren do početka mjeseca srpnja.

Više informacija o pripremnom dijelu vezano uz ovogodišnji „Viva La Pola!“ bit će moguće pronaći na internetskoj stranici www.myspace.com/vivalapola2008 i putem facebooka, a prijave za demo izvođače mogu se izvršiti na e-mail: vivalapola2008@gmail.com i vivalapolafest@gmail.com

Objavljeno 08.06.2011.

Vremeplov

KUD Idijoti nekad i sada? Danas su nam honorari veći i u bekstejdžu ima više piva...
Sale Veruda (KUD Idijoti)