Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vojko V objavio slikovnicu za djecu „Ne može“

Vojko V objavio slikovnicu za djecu „Ne može“Prije još jednog ukazanja na velikoj pozornici Sea Stara, hip hop mag Vojko V pokazao je javno dijelić svoje druge životne uloge i objavio prvu slikovnicu za djecu.

Nazvana po njegovom megahitu „Ne može“, donosi konkretne i snažne poruke ovog mladog oca za situacije kada svako dijete treba znati reći – ne može.

Sjajne ilustracije slikovnice potpisuje Lucija Bužančić, ilustratorica, animatorica i povjesničarka umjetnosti iz Splita. Vojkovi edukativni stihovi namijenjeni su djeci od dvije do sedam godina, no u njima se mogu pronaći svi:
Nitko na svijetu, koliko god velik i jak
ne smije bol nanositi djeci
Ako ti netko nanosi bol to je loš znak,
izbori se hrabro i glasno ti reci
NE MOŽE

Već udomaćen gost Sea Star Festivala iza sebe ima fanstastičan album prvijenac, tri nagrade Porin, rasprodani zagrebački Dom sportova, a hype je nastavio držati na razini i posljednjim singlom “Moja lipa” koji samo na Youtubeu prelazi milijun pogleda.

U Umag stiže kao predvodnik Sea Star Ganga – moćne vojske aktualnih hip hop i trap imena gdje se ubrajaju: osječka zvijezda z generacije z++, najpopularniji reper nove generacije u regiji Klinac, zagrebački trap majstori Kuku$, kao i grupe Buntai i 30Zona, slovenske nove nade Brudaz i Young Sanci, sve primjećeniji trap igrač Ognjen iz kolektiva Hazze te najistaknutija novosadska ekipa Cake Boys koju predstavljaju Triad & Yeah Left live. Uz moćne headinere Cypress Hill, Amelie Lens, Umeka, Dubioza Kolektiv i mnoge druge, u Umagu će postati vruće već 22. i 23. svibnja.

Četvrto izdanje Sea Stara održat će se u laguni Stella Maris, a uz glavne dane i ove godine nadodani su Welcome Party 21. i Closing Party 24. svibnja 2020.

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 259 kn. I VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn prodaju se na seastarfestival.com, te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio.hr.

U prodaji su i turistički paketi već od 46 Eur, koji osim ulaznice uključuju i smještaj, dostupni putem službene turističke agencije festivala, EXIT Trip, dok se različite opcije smještaja za Sea Star festival, koje uključuju premium kamp, apartmane, vile i hotele, mogu pronaći na stranici Sea Star festivala.


Objavljeno 11.03.2020.

Vremeplov

O, bože... Pa ja sam samo debeli ćelavi šezdesetogodišnjak koji pjeva blues. Kužite?
Joe Cocker