Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Whitesnake dolaze u Dom Sportova

Whitesnake dolaze u Dom SportovaLegendarni rock bend kojeg je osnovao bivši pjevač Deep Purplea, David Coverdale, Whitesnake nastavlja svoju uspješnu svjetsku turneju ’Forevermore’ koja je započela u 2011. godini.

Whitesnake su početkom svibnja krenuli na turneju. Osim vrlo dobrih kritika svakog nastupa, može se vidjeti kako su i članovi benda izrazito zadovoljni atmosferom i reakcijama fanova. Poznato je kako je David Coverdale aktivan na društvenim mrežama. Nedavno je napisao kako se na turneji sjajno zabavljaju.

Osnovani 1977. godine te od tad vođeni legendarnim Coverdaleom, Whitesnake ponosno i zasluženo ima reputaciju jednog od vodećih rock bendova. Uspon na sam vrh utvrđen je 1984. godine multiplatinastim albumom ‘Slide It In’ te 1987. godine istoimenim mega albumom ’Whitesnake’ na kojem se nalazi nekoliko hitova koji su bili među prvih 10 na top ljestvicama diljem svijeta, uključujući singlove koji su zauzeli prva mjesta: ‘Here I Go Again’, i ‘Is This Love’ te nezaboravni energični ‘Still Of The Night’. S navedenim hitovima diljem svijeta su konstantno dominirali su na glazbenom programu MTV.

Whitesnake će u subotu 15.06. zasvirati u zagrebačkom Domu Sportova, a atmosferu će zagrijati Ivan Mihaljević & Side Effects, trio iz Zagreba koji svira eklektični rock.

Članovi benda su Ivan Mihaljević kao gitarist i glavni vokal, Marko Karačić Karo na bas gitari i pratećim vokalima i Alen Frljak na bubnjevima i pratećim vokalima.

Do sad su izdali 3 albuma: ”Sandcastle” (2008.) ”Destination Unknown” (2010.) i ”Counterclockwise” krajem 2012. godine. Sva tri albuma dobila su odlične ocjene stranih kritičara. ”Destination Unknown” bio je izabran za album mjeseca u najvećem europskom gitarističkom časopisu Guitar Techniques, a nedavno je bend bio na naslovnici indonezijskog časopisa Music Live.

Ovaj trio je do sad odsvirao brojne koncerte u među kojima su nastup na najvećem talijanskom festivalu, Heineken Jamming 2012. godine, na kojem su isti dan svirali Red Hot Chili Peppers, Prodigy, Evanescence i Noel Gallagher iz Oasisa. Ivan Mihaljević bio je poseban gost izumitelju električne gitare – Les Paulu na jednom od njegovih posljednjih nastupa u Iridium Jazz klubu.

Ulaznice za koncert 15.06.2013. u zagrebačkom Domu Sportova po cijeni od 199 kuna su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr.

Objavljeno 13.06.2013.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel