Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Whitesnake predstavljaju ”Love Songs”

Whitesnake predstavljaju ”Love Songs”Nekoliko mjeseci nakon izbacivanja izdanja ”The Rock Album”, rock legende Whitesnake predstavljaju ”Love Songs”, kompilaciju, odnosno drugi naslov iz serije izdanja ”Red, White and Blues Trilogy” - nove kolekcije organizirane prema glazbenim temama, koja obuhvaća preko tri desetljeća karijere kroz pjesme originalno objavljene na šest studijskih albuma u razdoblju od 1984. i 2011.

”Love Songs” kompilacija objavljena je na CD-u i dvostrukom crvenom LP-u te sadržava 15 nanovo miksanih i masteriranih verzija najboljih ljubavnih pjesama iz pozamašne i dragocjene multi-platinaste karijere benda. Među njima smjestile su se neobjavljene pjesme ”With All of My Heart”, ”Yours for the Asking” i ”Let’s Talk It Over” koje su originalno snimljene za treći solo album ”Into The

Objavljeno 15.11.2020.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac